MOURINHO GA TRAŽI

Kramarić ipak želi u Chelsea! I to na ljeto

Andrej Kramarić
Nel Pavletic/PIXSELL
02.12.2014.
u 09:10

Predstavnici Chelseaja odavno su skupili cjelokupnu dokumentaciju s igrama Andreja Kramarića, a Jose Mourinho je podignuo palac gore za njegovo dovođenje...

Napadač Rijeke Andrej Kramarić sjajnim je igrama zaslužio brojne ponude europskih klubova. Za njega se danas bore Milan, Inter, Juventus, Borussia Dortmund, Chelsea... a one, manje ribe (Atalanta, Verona, Stuttgart...) više ne treba ni spominjati, one su davno ispale iz igre.

Goal doznaje da je Kramarić ipak najbliži Chelseaju! Velikom engleskom klubu, koji s klupe vodi Jose Mourinho. Chelsea je obitelji Kramarić ponudio najbolji plan i program, karizmatični Mourinho izuzetno cijeni usluge Rijekinog napadača.

Predstavnici Chelseaja odavno su skupili cjelokupnu dokumentaciju s igrama Andreja Kramarića, a Jose Mourinho je podignuo palac gore za njegovo dovođenje... Napadač bi na Kantridi ostao do ljeta, a onda preselio na Stamford Bridge. Veliki klubovi svoje rostere smisleno popunjavaju tijekom ljetnog "mercata", zima im služi tek za popravak dojma.

>> Čitavi članak pročitajte na portalu Goal.com

>> Kramarić bi se brže nametnuo 
u Juventusu 
nego u Chelseaju

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
10:34 02.12.2014.

Da Kramarić ima i jednu iole vrijednu ponudu pobjegao bi iz ove HNL glavom bez obzira ....

AU
aussieboy
10:22 02.12.2014.

tresla se brda rodi se mis, zavrsit ce na kraju u cska ili rubinu

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
18:36 02.12.2014.

Mislim da stilom svoje igre on se u Engleskoj može probiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije