TALIJANI TVRDE:

Mateo Kovačić ide u Real Madrid, igrat će s Lukom Modrićem!

Mateo Kovačić
Press Association/Pixsell
16.08.2015.
u 14:35

U igri je i Liverpool pa bi 'kraljevi' morali ponuditi 35 milijuna da se osiguraju. Ako to prije ne učine Redsi...

Real Madrid se uključio u 'lov' na Matea Kovačića, piše La Gazzetta dello Sport. Vjeruje se da će put Madrida ako Inter dobije između 30 i 35 milijuna eura.

U igri je i Liverpool pa bi 'kraljevi' morali ponuditi 35 milijuna da se osiguraju. Ako to prije ne učine Redsi... Toliko se o ovome priča da se Twitter "užario", 'hashtag' s Kovačićem je među najpopularnijim na svijetu o ovom trenutku.

Ali teško je u sve povjerovati dok se ne dogodi jer Kovačića se "seljakalo" u brojne klubove protekla dva mjeseca. Bio je u Barceloni, Arsenalu, Manchester Unitedu, Bayernu, Milanu... Istina, Liverpool se najčešće spominje, a evo sad se aktualizirao i madridski Real.

Nadajmo se samo da će sve biti uskoro gotovo pa da naš reprezentativac može mirne glave obavljati svoj posao najbolje što zna.

>> O transferima u ljetnom prijelaznom roku čitajte OVDJE

>> Kovačić odlazi k Mihajloviću? Milan nudi 30 milijuna eura za Matea

Komentara 7

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:19 16.08.2015.

ti bokca... zgledi da mamić nije uvalio mačka v vreći talijanima samo treba pošteno priznat ko ima zrnce poštenja

T1
t111
16:43 16.08.2015.

meni je fascinantno kako se klubovi razbacuju milijunima kao da kupuju zvakace gume. prije par godina 25 milijuna su vrijedili najjaci igraci, a sada za te novce kupite osrednjeg anonimnog igraca (ne mislim na kovacica). sto ce biti za par godina?!?

T1
t111
16:51 16.08.2015.

pazi naslova... mateo kovacic ide u real madrid. usklicnik. znaci gotova stvar. i onda procitas tekst i skuzis da je tamo neki tabloid izbacio vijest da madrid mozda razmislja o davanju ponude. uz tocku i vama dragog usklicnika, postoji i upitnik koji bi vrlo dobro odgovarao ovakvom obliku vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije