LIGA PRVAKA

Atletico na jedanaesterce izbacio Leverkusen, Mandžukić nije sudjelovao!

Atletico - Bayer
Foto: Reuters
1/5
17.03.2015.
u 23:45

Mario Mandžukić bio je u početnom sastavu Atletica i igrao do 83. minute kada ga je zamijenio Torres.

Atletico Madrid nakon velike drame izbacio je Bayer Leverkusen i prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Madridska je momčad slavila sa 1:0 i time nadoknadila zaostatak iz prvog susreta pa je pobjednik na Vincente Calderonu odlučen nakon jedanaesteraca.

Od ukupno 10 jedanaesteraca realizirano je samo pet. Za Leverkusen su promašili Calhanoglu i Toprak, dok su kod Atletica neprecizni bili Garcia i Koke. Fernando Torres zatim je pogodio, a odlučujuću loptu Kiessling je poslao preko gola i madridska momčad je prošla u četvrtfinale.

A da će o pobjedniku odlučivati jedanaesterci, "mirisalo" je već u drugom poluvremenu. Bio je to vrlo tvrd i borben susret s čak 10 žutih kartona. Madriđani su bili dominantniji i više prijetili, no Bayer je postavio čvrst blok i uspješno odbijao domaći napad.

Atletico je do gola došao nakon puno sreće u 27. minuti. Lopta se nekoliko puta odbijala od obrane gostiju, a onda došla do Suareza koji je opalio i pogodio Topraka uz čiju je pomoć završila u mreži.

Mario Mandžukić bio je u početnom sastavu Atletica i igrao do 83. minute kada ga je zamijenio Torres. Hrvatski napadač se pred kraj prvog poluvremena žalio na ozljedu, no još uvijek nije poznato je li išta ozbiljnije.

Atletico se tako pridružio Realu, Bayernu, PSG-u, Monacu i Portu koji su izborili četvrtfinale Lige prvaka, dok sutra igraju Barcelona - City te Borussia - Juventus. Parove četvrtfinala doznat ćemo nakon ždrijeba u petak.

>> Subašić sjajnim obranama zaustavio Arsenal i odveo Monaco u četvrtfinale!

Komentara 17

Avatar germanikus
germanikus
23:51 17.03.2015.

Užasan nogomet ..utakmica negledljiva a onaj Janez Oblak je strašan golman..ima klasu za NK Banova Jaruga!Taj brani samo kad ga netko napuca!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:24 17.03.2015.

ä kaj je sa svadom mandze i simeona?

JU
juma
23:04 17.03.2015.

Mandžukić je odigrao solidno, ali je onu situaciju u prvom poluvremenu kada je pošao sam na gol morao bolje završiti. Poslije njegovog izlaska Atletiko je potpuno stao, a prije toga je gol stalno visio u zraku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije