LIGA PRVAKA

Dinamo utakmicu čeka u svom hotelu na stadionu Maksimir

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
15.09.2015.
u 13:13

Zoran Mamić sa svojim je stožerom uigravao posljednje detalje za Wengerovu momčad.

Arsenal će u Zagreb sletjeti između 18 i 18.30 sati, a Arsene Wenger će odmah put Maksimira gdje će reći što misli o utakmici s Dinamom.

Plavi su odradili trening koji je bio zatvoren za javnost, Zoki Mamić sa svojim je stožerom uigravao posljednje detalje za Wengerovu momčad. Danas će u 19.30 sati na Hitrec-Kacianu odraditi posljednji trening, a nakon toga će ostati na stadionu i tamo čekati prvi susret u Ligi prvaka, u svom hotelu.

Za očekivati je da će danas i na dan utakmice ipak biti više ljudi na maksimirskim blagajnama gdje jučer nije bilo nikakve gužve. Do jučer je prodano oko 10.000 ulaznica, dijelom u paketima za sve tri domaće utakmice u Ligi prvaka i dijelom pojedinačnih ulaznica za sutrašnji susret s Arsenalom.

>>Mertesacker ne igra zbog prometne nesreće, Englezi upozoravaju na Dinamov napad

>>U Zagrebu nam je puno toga na kocki, lako se može ispasti iz Lige prvaka

Komentara 5

OL
olrajt
13:58 15.09.2015.

..sretno Dinamo!

Avatar white socks
white socks
14:20 15.09.2015.

Eto " 'rvacki" navijači hajduka će se veseliti ako Dinamo primi 7 golova. Već su se veselili neuspjehu reprezentacija. Njihov politički komesar. "isušivač močvare", je presretan. Dobro im ide.

GA
gadimise
14:27 15.09.2015.

velika je euforija u gradu, postavlja se veliki video zid na trgu ugostitelji trljaju ruke jer će biti birtije pune , cijeli grad jedva čeka da počne utakmica navijači su već došli iz dalekih krajeva hrvatske i europe, stadion je rasprodan igla ne stane više atmosfera je nabrijana autobusi iz slavonije, istre dalmacije zagorja njemačke dolaze cijeli dan navijači slaviti itd itd...... šteta ali to nije istina kad će biti ponovno tako?? samo pogledati 06 dinamo arsenal e tako je bilo tog dana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije