A sada Bayern...

Mamić: Vjerujem da će Guardiola pogledati ovu utakmicu

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
25.09.2015.
u 21:05

- Naravno da ovo nisu pravi uvjeti, ali toga ima u nogometu. Drago mi je da nije bilo odgode jer su se ponekada ovakve utakmice znali odgađati

Dinamo je u 11. kolu HNL-a pobijedio Osijek sa 4:1, a trener Zoran Mamić bio je zadovoljan. Što zbog rezultata, što zbog toga što su njegovi igrači izbjegli nove ozljede što je vrlo bitno uoči utakmice protiv Bayerna.

- Čestitke momčadi na dobro odrađenoj utakmici, igrači su se dosta dobro prilagodili uvjetima i mislim da smo zasluženo dobili. Drago mi je da nije bilo novih ozljeda. i da se možemo pripremati za ono što nas čeka idući tjedan, rekao je Zoran Mamić pa dodao:

- Naravno da ovo nisu pravi uvjeti, ali toga ima u nogometu. Drago mi je da nije bilo odgode jer su se ponekada ovakve utakmice znali odgađati, ali možda bi govorio drugačije da nismo dobili ili da se netko ozlijedio.

Uoči Bayerna trener Dinama ima problema sa sastavljanjem obrambene linije.

- Sigali nema šanse biti spreman za Bayern, a Pinto je 50-50.

Hoće li Pep Guardiola gledati ovaj susret?

- S obzirom na njegov rad i uspješnost sam prilično siguran da će minimalno dobiti izvještaj, ako ne i pogledati cijelu utakmicu.

>>Generalka za Bayern: Dinamo na Maksimiru pobijedio Osijek 4:1

Komentara 8

CU
cupus
00:48 26.09.2015.

Dinamo gledamo u LP a tvoje selce malo gledaju samo lisice 'hrvatine'

ED
europski dinamo
22:42 25.09.2015.

GNK Dinamo-Osijek 4:1 Osijek-FK Dinamo 3:2

VE
Velikogoričan56
08:43 26.09.2015.

Guardiola je profesionalac, ne vjerujem da će bilo što prepustiti slučaju, tako da samo maksimalnim zalaganjem i timskim radom možemo izbjeći katastrofu, a sve ostalo je veliki plus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije