Juventus

Mandžukić i Pjaca ostaju bez trofejnog trenera koji seli na Otok

Football Soccer - Juventus v Atalanta - Italian Serie A - Juventus stadium, Turin, Italy - 3/12/16 - Juventus' coach Massimiliano Allegri reacts during the match.     REUTERS/Giorgio Perottino
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
10.02.2017.
u 15:47

Već se dva tjedna po medijima provlači priča kako je Allegri priopćio Juventusovom vodstvu kako je s klubom došao do vrha. U dvije sezone osvojio je duplu krunu te sada grabi prema trećoj! Juventus je dvaput od 2014. obnavljao ugovor s Allegrijem

Massimiliano Allegri će na kraju sezone vjerojatno raskinuti ugovor s Juventusom. Talijanski trener sa Starom damom ima ugovor do 2018. godine, a domaći mediji prenose kako je na izravno pitanje hoće li na ljeto preuzeti Arsenal odgovorio:

- Neću potvrditi, ni demantirati.

Naime, već se dva tjedna po medijima provlači priča kako je Allegri priopćio Juventusovom vodstvu kako je s klubom došao do vrha. U dvije sezone osvojio je duplu krunu te sada grabi prema trećoj! Juventus je dvaput od 2014. obnavljao ugovor s Allegrijem.

Prvi kandidat za njegovog nasljednika u momčadi u kojoj igraju naši Mario Mandžukić i Marko Pjaca je Fiorentinin trener i bivši Juventusov igrač Paulo Sousa, a spominje se i Luciano Spalletti. Treneru Rome ovog ljeta ističe ugovor.

>>Tužna sudbina slavnog nogometaša: Teško je, više nemam ni za privatni zrakoplov...

>>Evo zašto je propao dogovor bivšeg igrača vatrenih s Rijekom

Komentara 4

BL
Blagi
15:57 10.02.2017.

On nedvojbeno ima rezultate iza sebe ali jednostavno nemam neki pogled na njega kao vrhunskog stručnjaka...Juventus ima najkvalitetnije igrače u Italiji...možda nakon Arsenala promjenim mišljenje..

MA
marijanduvnjak
18:06 10.02.2017.

Spalleti?? Hahahahaha Jardim i Sousa po meni

Avatar toxic alien
toxic alien
19:52 10.02.2017.

Paulo Sousa napusta Fiorentinu a novi trener bas i ne mirise Kalinica? Slijedi klupa i proklinjanje glupe odluke o ostanku... Bolje sjediti na klupi u Fiorentini za 1.2 milijuna eura godisnje nego igrati u Kini za 12? Aah, najvaznije da njega navijaci vole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije