Marko Radas

Branič Skënderbeua: Kupio sam već 70 ulaznica, trebat će mi još za moje dečke iz Dubrave!

Bakary Nimaga, Marko Radas, Venchislav Hristov
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.08.2015.
u 10:06

Nije doputovao Salihi, najbolji strijelac Skënderbeua.

Nogometaši Skënderbeua sletjeli su u Zagreb u ponedjeljak oko podneva, smjestili su se u hotelu "Sheraton" i navečer trenirali u Maksimiru. Dobra je vijest za Dinamo što nije doputovao njihov najbolji igrač i strijelac, "bombarder" Hamdi Salihi, koji je ozlijeđen, ali zacijelo i napušta klub! Trebao bi ga u vrhu napada zamijeniti Bugarin Hristov, koji je došao iz Rijeke.

Bivši Dinamov junior, srednji branič Marko Radas, jedan je od ključnih igrača Skënderbeua, i u Elbasanu je bio među najboljima.

– Igrao sam već u Maksimiru protiv Dinama za Cibaliju i Istru, zabio sam i gol za Puljane, tako da nemam tremu. Iako, ovo je utakmica najvećeg uloga i već me lagano prolaze trnci, jedva čekam početak, bit će to nesvakidašnji doživljaj za mene. Imat ću i svoje navijače na tribini, za dečke iz Dubrave kupio sam 70 ulaznica, a narudžbe i dalje stižu, morat ću nešto "užicati" i od kluba – kaže Radas.

Kakvo je raspoloženje u svlačionici?

– Opušteni smo, postigli smo povijesni rezultat za albanski nogomet. Ispadnemo li, igrat ćemo u Europskoj ligi, to ni jednom albanskom klubu dosad nije uspjelo. Vidjeli ste kakva je bila prva utakmica – mogli smo lako povesti s 2:0, a onda bi sve bilo drukčije. No, mogao je i Dinamo sve odlučiti u Elbasanu, napromašivao se. Žao nam je samo što smo primili drugi gol.

U čemu vidite vašu šansu? Očekujete li da će se Dinamo možda opustiti?

– Ne, ne vjerujem da će nas podcijeniti. Naravno da bih želio da nas plavi podcijene, tada bi nam se otvorila vrata za mogućnost spektakularnog iznenađenja. Ali, Dinamo je favorit, veliki favorit.

>> Dinamo Fernandesa plaća 900.000 €, no mogao 
bi postati mrtvi kapital!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije