Skupa se smijali

Matić: Ja u lošim odnosima s Mourinhom? To tvrde neki idioti

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
21.12.2015.
u 19:28

Uz Matića, britanski mediji su kao glavne "sabotere" označili Fàbregasa, Hazarda i Diega Costu

Veznjak Chelseaja Nemanja Matić u ponedjeljak je demantirao medijska nagađanja kako je bio jedan od igrača koji su sabotirali trenera Josea Mourinha.

– S Mourinhom sam proveo dvije lijepe godine i za njega će me uvijek vezivati lijepe uspomene. I ja sam nekoliko puta pročitao kako sam u lošim odnosima s Mourinhom. To su vjerojatno napisali neki idioti, i nije mi jasno kako sam se ja našao u toj priči. O tome sam razgovarao s Mourinhom i obojica smo se smijali takvim napisima – izjavio je Matić u Staroj Pazovi nakon što je drugi put uzastopce proglašen najboljim nogometašem godine u Srbiji.

Uz Matića, britanski mediji su kao glavne "sabotere" označili Fàbregasa, Hazarda i Diega Costu. 

>>Jose Mourinho u Unitedu? Čeka se samo kiks Louisa van Gaala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije