Točni i precizni

Modrić među najboljim dodavačima u Europi, od prvih šest petorica iz PSG-a

Luka Modrić
Press Association/PIXSELL
19.12.2015.
u 21:53

Najbolji je Thiago Silva sa čak 94,28 posto točnih dodavanja dok je Modrić 12. sa 91,27 posto.

Veznjak hrvatske reprezentacije i Real Madrida, Luka Modrić, među najboljim je dodavačima u Europi. A među šestoricom vodećih čak su petorica iz PSG-a!

Najbolji je Thiago Silva sa čak 94,28 posto točnih dodavanja dok je Modrić 12. sa 91,27 posto.

Goal i Opta otkrivaju igrače koji imaju najbolji postotak točnih dodavanja u ligama petice ove sezone, a njihov poredak pogledajte ovdje.

>>Luka Modrić skrivio pogodak, Real Madrid izgubio od Villarreala

Komentara 3

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
07:55 20.12.2015.

Fanti ..u svim tim statistikama nigdje se ne spominje neki igrač iz Slovenije..velika je to nepravda...morte da se obratimo sudu u Haagu!

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
10:53 20.12.2015.

Titanov sin...kako ne bave se skijaškim skokovima i tu su među 325.5 luzera koji se u svijetu bave tim sportom u samom vrhu!Još su jako dobri i u stolnom nogometu..da ne nabrajam ispijanje piva do iznemoglosti i bauljanja u pijanom stanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije