on je ponosan

Napokon se oglasio i Igor Tudor, evo što on kaže!

igor tudor
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
06.02.2015.
u 20:09

"Ovim putem zahvaljujem svima koji su mi poslali poruke podrške, posebno hvala svima koji su radili sa mnom u proteklom razdoblju, a najveća hvala mojim igračima"

Nakon što su iz Hajduka objasnili kako je došlo do raskida ugovora s trenerom, oglasio se i sam Igor Tudor, i to priopćenjem. 

"Zahvaljujem Klubu što mi je pružio priliku proživjeti dvije nezaboravne godine na mjestu trenera momčadi za koju navijam i koju volim od rođenja. Sigurno je u tom razdoblju bilo puno lijepih, ali i teških trenutaka, međutim uvijek će duboko u meni ostati urezano osvajanje Hrvatskog kupa na Maksimiru, nezaboravne proslave pobjedničkih zgoditaka (posebno onog u Kranjčevićevoj), prošlosezonska euforija naših dobrih igara, nažalost utišana ne našom krivnjom, golema podrška i simbioza s navijačima koju smo svi osjećali. Odlazim ponosan na svoj rad, svjestan da uvijek može biti bolje, ali dobiti priznanje u ovome gradu, makar samo i u jednom razdoblju, vrijednost toga znaju samo oni koji su odrasli i žive u ovoj sredini. 

Ovim putem zahvaljujem svima koji su mi poslali poruke podrške, posebno hvala svima koji su radili sa mnom u proteklom razdoblju, a najveća hvala mojim igračima. Zajedničko pismo podrške i sve ono što je u njemu napisano, a kojeg su mi igrači uputili nakon što sam podnio ostavku, najveća je istina i svojevrsna satisfakcija i potvrda svega onoga što sam želio biti kao trener i čovjek, i jedino meni bitno u cijeloj ovoj priči. A vrijeme će, kao i uvijek, pokazati sve. Nisam više trener Hajduka, ali ostajem njegov veliki navijač. Svojem nasljedniku, igračima i Klubu želim puno sreće u budućem radu", napisao je Tudor.

>>Tudor, Brbić i Vučević kao rogovi u vreći

>>Edoardo Reja jedini je trener za kojega je neki naš klub dobio odštetu

Komentara 6

SE
Senator
20:21 06.02.2015.

da mi je znati šta je napravio... Ma daj molim te pisu od ovome vec dva dana koda je dan zalosti,ajte molim vas vi i Tudor,koda je Europu osvojia !

ED
europski dinamo
21:36 06.02.2015.

Hvala Tudore za nezaboravnu petardu na Maksimiru,izmicanje igracima Dinama na Poljudu u sudackoj nadoknadi,plakanju....

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:27 06.02.2015.

ne znam što se čeka ? Zašto bundesligaš Zoky nije proglasio trodnevnu žalost glede ove velike nesreće koja je zadesila jedan veliki klub koji izbjegava derbije iz ovih ili onih razloga ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije