IVAN RAKITIĆ:

Ne postoje trzavice u svlačionici, a Stoičkov će vidjeti da me prozvao bez razloga

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
11.01.2015.
u 15:52

- Pročitao sam ono što je pričao. Naravno da će bivša legenda kluba prozvati većinom one koji su tek došli u momčad i da će stati u zaštitu starosjedilaca - rekao je Rakitić.

Ivan Rakitić, hrvatski reprezentativac i igrač Barcelone, kazao je za 24 sata kako će na terenu dokazati Hristi Stoičkovu, bivšem igraču katalonskog kluba, kako je on pravi igrač za Barcu.

Naime, Bugar je nedavno izjavio da Rakitić nije dovoljno dobar igrač za Barcelonu.

"Pročitao sam ono što je pričao. Naravno da će bivša legenda kluba prozvati većinom one koji su tek došli u momčad i da će stati u zaštitu starosjedilaca. Nije mi 19 godina da se trebam nekome dokazivati, ali Hristo Stoičkov će brzo vidjeti i shvatiti da je jako pogriješio."

Danas Barcelona dočekuje Atletico u kojem igra Mario Mandžukić.

"Zna on dobro što ga čeka ovdje. Neka zabije i pet golova ako može, a neka mi pobijedimo 6:5. Volio bih da nakon derbija svi pričaju o Hrvatima."

U Barceloni je kriza, priča se kako je treneru Luisu Enriqueu utakmica s Atleticom ključna. Španjolski mediji tvrde da se Lionel Messi sukobio s trenerom.

"Nisam baš osjetio da postoje velike trzavice. U svlačionici je 30 ljudi i mi ne damo da nam netko izvana unosi nemir."

>> Rakitić: Na terenu moramo biti savršeni motor, a kod kuće se volim igrati u kuhinji

Komentara 2

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
15:57 11.01.2015.

Stoičkov je za svoje vrijeme bio dobar igrač ali danas on nebi mogao pojedincima u Barceloni ni kofere nositi!

MT
mladen.turcic
13:38 13.01.2015.

nemo on pojma o danasnjem nogometj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije