PETOM IZBACIO PROTIVNIKE

Neymar je majstor s loptom: Pogledajte asistenciju o kojoj će se dugo pričati

Neymar
Foto: Reuters
1/5
31.12.2015.
u 11:45

Neymar je u 84. minuti petom proigrao suigrača i izbacio čitavu protivničku obranu. Definitivno je u konkurenciji za asistenciju godine.

Barcelona je jučer sa 4:0 svladala Betis, a Neymar je izveo potez za pamćenje. Istina, Brazilac u 29. minuti nije iskoristio jedanaesterac (pogodio je gredu, a Westermann zatim vlastitu mrežu), no o njegovoj asistenciji Suarezu još će se dugo pričati.

Neymar je u 84. minuti petom proigrao suigrača i izbacio čitavu protivničku obranu. Definitivno je u konkurenciji za asistenciju godine.

Neki će kazati da Neymar to zapravo nije želio napraviti i da je slučajno asistirao. No, što onda reći za ovo briljantno primanje lopte?

>> Messi pogotkom okrunio 500. nastup za Barcu, a sudac ga počastio jedanaestercem

Komentara 1

DU
Deleted user
12:32 31.12.2015.

Kao i obično pretjerivanje novinarskih piskarala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije