Neočekivana odluka

Nogometaš Dinama suspendiran na četiri mjeseca: Šokiran sam!

Said Husejinović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
10.02.2015.
u 13:11

Imam osjećaj kao da se baš sve okrenulo protiv mene: prvo sam imao dvije teške ozljede, a sada još i ovo, no znate kako se kaže: "Što te ne ubije, ojača te!"

Nogometaša Dinama Saida Husejinovića suspendirala je Uefa na četiri mjeseca jer je prihvatila tužbu bugarskog CSKA. O čemu je točno riječ? Husejinović je u siječnju 2013. godine stigao u Dinamo iz Sarajeva, ali je prije, barem tako tvrde Bugari, sve dogovorio s njima, a onda ih izigrao. Nakon što je ipak odlučio doći u Zagreb, CSKA ga je tužio. Husejinović tvrdi da je bilo malo drukčije.

– Krajem prosinca sa mnom je kontaktirao CSKA i dogovorili smo da ću otići u Bugarsku, ali ja sam inzistirao da se Sarajevu plati odšteta. Potpisao sam predugovor, a klub je do određenog datuma trebao uplatiti odštetu. To se nije dogodilo, CSKA nije imao nikakvu namjeru platiti odštetu Sarajevu i ja nisam mogao nikamo otići jer sam imao ugovor. Javio se Dinamo, klubovi su se brzo dogovorili, a Dinamo i ja još brže, pa sam otišao u Zagreb te mi nije palo na pamet da će biti problema s Bugarima, rekao je Husejinović za službenu stranicu kluba.

Ova odluka ga je iznenadila, nije mislio da će se nešto takvo dogoditi, ali nada se da će ga ovo ojačati.

– Jako mi je teško i šokiran sam takvom odlukom; posebno jer je do toga došlo dvije godine nakon svega toga i kada sam napokon blizu povratka poslije ozljede. Imam osjećaj kao da se baš sve okrenulo protiv mene: prvo sam imao dvije teške ozljede, a sada još i ovo. No znaš kako se kaže: "Što te ne ubije, ojača te." Uvijek gledam pozitivno pa tako i sada i ako ću tražiti sreću u nesreći, onda je to što se ova suspenzija dogodila dok sam još ozlijeđen, odnosno u procesu oporavka.

>>Kod Dinama ni ideju nisam vidio, a gledateljima treba platiti da dođu na stadion!

>>Nije me Brozović nimalo iznenadio, igrao je bez kompleksa

Komentara 6

Avatar Abcda
Abcda
13:34 10.02.2015.

Bosnoooo mojaaaaa divna milaaa...

PA
Pajdo
20:03 10.02.2015.

Za Melindu Kakva si ti kucka bolje receno kuckate o kotila dok ovako lajes.

HR
H.R.T.99
20:23 10.02.2015.

Seljo se pravi pametan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije