traženi veznjak

Otkriveno zašto je Brozoviću propao transfer u Milan

Marcelo Brozović
Foto: inter.it
12.02.2015.
u 14:23

Marcelo Brozović (22) bio je tražena 'roba' ove zime. Za veznjaka zagrebačkog Dinama borili su se Inter i Milan, no rossoneri na kraju nisu imali dovoljno novca.

Karijera Marcela Brozovića mogla je krenuti i u drugome smjeru, samo da je Interov gradski rival Milan imao malo više novca.

Naime, u reportaži BBC-ja tvrdi se kako je Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić svog igrača prvo ponudio rossonerima, no Adriano Galliani je morao odustati jer Milan jednostavno nije imao dovoljno novca, prenosi Goal.

Na kraju su ostali 'kratki' za tri milijuna eura jer je Dinamo taj novac tražio odmah (kao polog za posudbu igrača do lipnja 2016. godine), a ostatak od osam milijuna eura u nekoliko rata, ali uz bankovno jamstvo.

Milan je odustao, a 'uskočio' je Inter.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>>Evo čime je Brozović razveselio Mancinija: 'Oduševljen sam!'

>>Nije me Brozović nimalo iznenadio, igrao je bez kompleksa

Komentara 7

ED
europski dinamo
15:33 12.02.2015.

Mislim da clanak ne drzi vodu. Mamic je odbio Milan i prodao Brozovica Interu za manje novaca samo zato da hajduku propadne transfer Safeta Susica u Inter.

LK
Lopovi_KRADEze
14:54 12.02.2015.

A ko je taj Brozovic?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije