BUNDESLIGA

Perišić se vratio, ali njegov i Olićev Wolfsburg je poražen

Ivan Perišić
DPA/Pixsell
24.09.2014.
u 22:26

Nakon pet kola vodeći je Bayern s 11 bodova ispred Bayera i Hannovera sa po 10 te Hoffenheima, Mainza i Borussije M. sa po devet bodova.

Odigrano je preostalih pet utakmica utakmica Bundeslige u kojima su većinom dominirali domaćini, a kiksala je još jednom Borussia Dortmund i jedva spasila bod protiv Stuttgarta.

Bayer Leverkusen zadržao je korak za vodećim Bayernom na bod zaostatka nakon što je na svojem terenu svladao Augsburg s minimalnih 1:0. Treću pobjedu u sezoni donio je Son Heung-Min, koji je zabio u 33. minuti. U obrani apotekara igrali su hrvatski i bh. reprezentativac Tin Jedvaj, odnosno Emir Spahić, a u 90 minuta na terenu obojica su dobila žuti karton.

Jedini remi večeras odigrali su Borussia Dortmund i Stuttgart na Westfalenu 2:2, a zadovoljniji može biti domaćin koji je gubio 2:0 golovima Didavija. Bod Kloppovoj momčadi donijeli su Aubameyang (73. minuta) i Immobile (86. minuta).

Hertha je u Berlinu s 1:0 svladala Wolfsburg za koji je prvo poluvrijeme odigrao Ivica Olić te Ivan Perišić od 69. minute. Istim rezultatom Hannover je svladao Köln, a Borussia Mönchengladbach HSV.

Nakon pet kola vodeći je Bayern s 11 bodova ispred Bayera i Hannovera sa po 10 te Hoffenheima, Mainza i Borussije M. sa po devet bodova.

>> Ovo su prognoze – tko osvaja, a tko ispada u najjačim ligama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije