Boysi na sjeveru

Pogledajte kako je jučer bilo na Maksimiru

BBB-i sa sjevera
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
27.10.2014.
u 14:13

Srećom, sve je prošlo bez incidenata, a grupa navijača koja je protiv Zdravka Mamića preuzela je sjevernu tribinu od 'mamićevaca'

Dinamo je jučer na Maksimiru pobijedio Osijek sa 5:0, ali gotovo sva pozornost bila je usmjerena na tribine. Naime, susret je proglašen događajem visokog rizika zbog obračuna dviju zaraćenih frakcija BBB-a pa je policije bilo gotovo jednako kao i gledatelja.

No, srećom, sve je prošlo bez incidenata, a grupa navijača koja je protiv Zdravka Mamića preuzela je sjevernu tribinu od 'mamićevaca'. Njih je bilo nekoliko stotina, dok su se navijači bliski upravi kluba, kojih je bilo nekoliko desetaka, prebacili na zapadnu tribinu.

Pogledajte video s jučerašnje utakmice na Maksimiru...

>>Mamić: Ako mi tako pošteni imamo ovakve probleme, ne znam kakva je budućnost države

>>BBB-i se ispred bolnice pomolili za kolege i razišli se kućama

Ključne riječi

Komentara 4

AN
antivegan
18:44 27.10.2014.

Za jedan grad od milion stanovnika - vise nego PRIMITIVNO

PA
pappmisi
14:24 27.10.2014.

Nekulturna, primitivna Bagra, Van sa stadiona , Bjeste sa Maksimira Huligani, idite na futsal ne zelimo vas na Maksimiru. Pozdrav iz Madjarske.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:27 27.10.2014.

Nema obračuna dviju zaraćenih frakcija BBB-a jer to su sve prvai hrvati slične pameti i balkanske kulture nego postoji samo mala razlika između onih kojima je duša i gazda nogometne svetinje gospon Zdravko kupil besplatno pivo i neki to još nisu dobili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije