MORA VIŠE RADITI

Mateo Kovačić nije zadovoljio na treningu, pogledajte kako je kažnjen

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
20.02.2016.
u 15:21

Završio je posljednji u jednom od nekoliko vježbi pa je za 'kaznu', uz glasno odobravanje suigrača, morao i napraviti par sklekova. Naravno, sve je proteklo u opuštenoj i dobroj atmosferi.

Real Madrid nakon slavlja na Olimpicu protiv Rome u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka gostuje kod Malage u 25. kolu La Lige, a trener 'los blancosa' Zinedine Zidane najavio je susret.

- Svi osim Balea, Pepea i Varanea su spremni za utakmicu i nećemo kalkulirati. Moramo poboljšati našu izvedbu u gostima. Ramos i Carvajal imaju žute kartone i u slučaju novih žutih propustit će gradski derbi protiv Atletica u sljedećem kolu. Međutim, budu li nam trebali, igrat će - kazao je Zidane.

Ipak, hrvatskim navijačima je zanimljivije ono što se dogodilo na treningu, a uključuje našeg reprezentativca Matea Kovačića. Završio je posljednji u jednom od nekoliko vježbi pa je za 'kaznu', uz glasno odobravanje suigrača, morao i napraviti par sklekova. Naravno, sve je proteklo u opuštenoj i dobroj atmosferi.

>> Modrić i Kovačić 'osvojili' su Zidanea, no može li jedan igrač narušiti idilu?

 

Buen rollo en el entrenamiento del Real Madrid C.F. tras ganar a la AS Roma. Casemiro se 'pica' con Marcelo M12, y Kovacic lo paga con flexiones extra... ¡No te lo pierdas!Very good atmosphere in the Real Madrid training session after beating Roma. Casemiro got 'annoyed' with Marcelo, and Kovacic paid it with an extra-flexing... Don't miss it!

Posted by Alberto Piñero Goal on Saturday, February 20, 2016

Komentara 5

Avatar Hunter86
Hunter86
15:47 20.02.2016.

Ja vec pomislio da je izbacen iz Reala i da dolazi igrati za Varteks. Naslovi su vam vrh!

FO
fora245
18:02 20.02.2016.

bravo stvarno mi je sve jasno iz ovog snimka jedino je malo blizu snimak morali su malo odaljiti ma gonite se u tri p.m vi i vasi prilozi hahahah

BA
bakaslis
20:36 20.02.2016.

Ovaj video je dokaz zašto nema sanse da dam 7 kn za VL jer se prave pametnim, a isto tako pretplatiti se na vaše net izdanje radi ovakvog ponižavanja nema teoretske sanse...zbilja ste jadni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije