22 MJESECA ZATVORA

Policajka ucjenjivala Gerrarda pa završila iza rešetaka

Steven Gerrard
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.03.2015.
u 10:49

Policajka je uspjela doći do snimke tučnjave između nekoliko muškaraca ispred bara u gradu Formbyju 2013. godine. U toj grupi je bio i Gerrard, tadašnji kapetan Engleske

Bivša policajka Helen Jones (32) osuđena je na 22 mjeseca zatvora zbog zloupotrebe službene dužnosti. Jones je ucjenjivala legendu Liverpoola Stevena Gerrarda, no na kraju je izvukla deblji kraj.

Policajka je uspjela doći do snimke tučnjave između nekoliko muškaraca ispred bara u gradu Formbyju 2013. godine. U toj grupi je bio i Gerrard, tadašnji kapetan Engleske, ali kasnije se ispostavilo da je pokušao smiriti sukob.

Jones je nakon toga snimku dala jednom muškarcu koji je ucjenjivao Gerrarda i prijetio da će je prodati tabloidima. Slučaj je završio na sudu, a bivša policajka na kraju je završila iza rešetaka.

>> Gerrard prošlog ljeta odbio Bayern: Nije mi to bio izazov!

Komentara 2

Avatar popajce
popajce
11:14 07.03.2015.

novinarka.najmanja svih vremena!

UM
umnjak
10:56 07.03.2015.

Steven Gerrard. Najveci svih vremena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije