UREDNO NAMJEŠTENA

Radnici u prostorijama RNK Splita pronašli misterioznu sobu prepunu trofeja

Trofeji
Davor Visnjic/PIXSELL (Ilustracija)
29.10.2015.
u 15:18

'Navodno su tu nekad bile prostorije boćarskog kluba, vjerojatno su i trofeji njihovi, a zašto ih nisu ponijeli, tko će znati.'

Pomalo neočekivan prizor zatekli su radnici koji rade na renoviranju prostorija unutar stadiona RNK Splita Park mladeži.

Kad su počeli rušiti zid, iza njega se ukazala potpuno namještena prostorija, s pokalima uredno posloženim u drvenim vitrinama, sa stolom punim papira, stolicama... Kao da je još do maloprije netko tu sjedio.

- Navodno su tu nekad bile prostorije boćarskog kluba, vjerojatno su i trofeji njihovi, a zašto ih nisu ponijeli, tko će znati - kazao nam je glasnogovornik RNK Splita Božo Pavković, koji je dugi niz godina i sam sjedio leđima uza zid iza kojeg se nalazila 'zaboravljena soba'.

>> Članak i fotogaleriju pogledajte na 24sata

>> U Split idemo po pobjedu, a Antu Ćorića ostavite na miru

>> Utakmica s Dinamom je idealna prilika da nastavimo niz bez poraza

Komentara 2

ŠK
Škarpina
17:49 29.10.2015.

pa valjda na trofeju pise za sto je taj trofej...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije