OSVOJIO EUROPSKU LIGU

Rakitić: Kleknuo sam i razmišljao o kćeri i supruzi

Rakitić
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
15.05.2014.
u 08:39

– Još uvijek ne vjerujem da je istina, ovo je nevjerojatno. Teško je objasniti što osjećam, toliko je emocija u meni – rekao je Rakitić.

– Ovaj trofej podigao je Srna 2009. – rekao je Ivan Rakitić nakon što je sa Sevillom osvojio Europsku ligu. Sevillin kapetan bio je najbolji igrač na terenu i vodio momčad do pobjede nad Benficom nakon jedanaesteraca.

– Još uvijek ne vjerujem da je istina, ovo je nevjerojatno. Teško je objasniti što osjećam, toliko je emocija u meni. Čestitam igračima i navijačima.

Nakon što je Sevilla osvojila naslov, Rakitić je kleknuo na sredinu terena i tako stajao neko vrijeme...

– Razmišljao sam o supruzi i kćeri, posebno o kćeri. Trebao mi je trenutak tišine i samoće. Rekao sam da će se ovaj trofej vratiti kući i to se ostvarilo – rekao je kapetan Seville koja je nakon 2006. i 2007. osvojila treći naslov.

Rakitić na ljeto navodno prelazi u Real, no nije želio govoriti o budućnosti.

– Pustite me da uživam. Svi znaju da Sevillu nosim u srcu. Ovo je večer kluba, a ne Rakitića. Zauvijek ću nositi Sevillu u srcu, a vidjet ćemo što će biti u budućnosti. Sad ću uživati i onda odlučiti što dalje.

>> Rakitić podigao pehar, a proglašen je i najboljim igračem finala!

>> Rakitićeva Sevilla nakon penala osvojila Europsku ligu!

Komentara 2

IS
istinaisamoistina
09:36 15.05.2014.

Čestitke Sevilli i Raketi. A koliko je natezanja sa strane HNSa trebalo 2007 da se odluče uzeti Raketu ispred Švicarske.

CL
ClinOr
12:39 15.05.2014.

Bravo za Ivana i Sevillu! Ivan je izrastao zbilja u fantastičnog igrača! Dobro da došlo do zadnje serije da mora pucat penal - nek to sačuva za polufinale SP u Brazilu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije