PRIMERA

Barcelona prihvatila Realov poklon i uvjerljivom pobjedom stigla na prvo mjesto!

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
08.03.2015.
u 14:39

Završilo je 6:1 protiv Rayo Vallecana i time Barcelona ima bod više od Reala

Barcelona nije propustila uzeti ponuđeno i pobjedom od 6:1 protiv Rayo Vallecana preuzela je vrh Primere! Bila je to jednosmjerna ulica i već prije početka susreta znalo da se kiks Reala kod Athletica neće proći nekažnjeno.

Naime, Rayo je poželjan gost, ukupno u ligi imaju 14 poraza i od toga osam na gostovanjima. A šanse protiv Barce u naletu nisu imali, posebno jer si nisu mogli dozvoliti drugi poraz zaredom na domaćem terenu i jer nisu mogli navijačima ne priuštiti slavlje što nakon četiri mjeseca njihova momčad preuzima vrh ljestvice.

Krenulo je furiozni i već u šestoj minuti Suarez zabija, čisto da gosti vide kako će biti samo aktivni promatrači. Na drugi se čekalo jako dugo, iako su prilike dolazile jedna za drugom, a onda je nakon ubačaja iz kuta u 49. zabio Pique i to je bio kraj. Ako je netko čak sumnjao da je kraj, shvatio je da je sve gotovo kad je u 55. Tito dobio drugi žuti, a potom minutu kasnije Trashorras čini prekršaj za kazneni udarac.

Messi ga je ponovno promašio, ali sudac Jesus Gil tražio je ponavljanje jer prema njemu Alvarez nije poštivao pravila kod obrane udarca. Iz druge je Messi bio precizan i to mu je "otvorilo" put prema mreži. Već u 63. zabija drugi, a u 68. treći pogodak. Još je u 81. Bueno zabio za goste s bijele točke, a u 90. je ponovno strijelac bio Suarez. Ivan Rakitić igrao je od 60. minute, a ušao je umjesto Mascherana.

S ova tri pogotka Messi dostigao je Ronalda, ima 30 golova u prvenstvu. Samo, Realova zvijezda ima 23 utakmice, a Barcelonina 25.

>> Real novim kiksom otvorio put Barceloni do prvog mjesta

>> Statistiku, ocjene igrača i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

Komentara 2

HE
herc7
15:47 08.03.2015.

Greska! i Messi i Ronaldo imaju po 30 golova. Vec ga je sustigao. ;)

AK
akoz
20:00 08.03.2015.

E moj Vanja, pa ti nemozes ni statistiku dobro prepisat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije