igrao i kovačić

Modriću ovacije u pobjedi Reala, Inter ne može niti protiv 'davljenika' Cesene

Real - Levante
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
15.03.2015.
u 22:58

Real je slavio protiv Levantea 2:0 uz dva pogotka Balea, no akcije u kojima su postignuti pogoci 'režirao' je Luka Modrić.

Real je u posljednje dvije ligaške utakmice osvojio samo bod i pobjeda protiv Levantea u 27. kolu bila je i više od imperativa. Šokantnim porazom kod Athletica (1:0) bijeli su preupustili tron Barceloni, a koja od tada samo diže formu uoči El Clasica sljedećeg vikenda.

Real je slavio protiv Levantea 2:0 uz dva pogotka Balea (18. i 40. minuta), no akcije u kojima su postignuti pogoci 'režirao' je Luka Modrić. Hrvatski veznjak igrao je od prve minute i opravdao ovacije kojim su ga uoči utakmice dočekali navijači. A dobio ih je i kada je u 78. minuti napuštao igru. Zamijenio ga je Illarramendi.

Dodajmo i kako su navijači velikim aplauzom pozdravili povratak Sergija Ramosa dok su zvižducima dočekali trenera Carla Ancelottija, ali i Casillasa, umjesto kojeg je nastupio Navas. Zbog loših igara 'porciju' je dobio i kasniji junak Bale.

A iako je u oba navrata prije Baleovih pogodaka Cristiano Ronaldo pucao prema gostujućim vratima te tako gotovo bio asistent Velšaninu, Portugalac je iskazivao nezadovoljstvo. Silno je želio postići gol, vjerojatno i zbog toga jer ga je Lionel Messi pretekao u borbi za Zlatnu kopačku. Na početku utakmice pogodio je i vratnicu.

Pobjedom je Real prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede i sada jedan bod zaostaje za vodećom Barcelonom.

Izvještaj i statistiku utakmice pročitajte na portalu Goal.com.

 

Spomenimo i kako je Inter u 27. kolu talijanskog prvenstva osvojio tek bod protiv davljenika Cesene (1:1). Mateo Kovačić igrao je od 24. minute kada je zamijenio ozlijeđenog Xherdana Shaqirija dok Marcelo Brozović nije ulazio u igru.

Bila je to sjajna prilika igračima Intera da se pred svojim navijačima iskupe za slabije rezultate u posljednje tri utakmice, no priredili su im nove šokove. Posebno loše su igrali u prvom poluvremenu kad su gosti poveli lijepim lobom Gregorieja Defrela u 30. minuti.

Rodrigo Palacio pogodio je za izjednačenje već u 48. minuti. Momčad Roberta Mancinija nizala je prilike nakon toga, ali lopta nije htjela ući u gol.

Inter je sedmi sa 37 bodova, koliko ima i Genoa (utakmica manje) dok je Cesena 19. sa 21 bodom.

Izvještaj i statistiku utakmice pročitajte na portalu Goal.com.

>>Pogledajte kako je Leo Messi 'odalamio' Cristiana Ronalda i doveo ga u red

Komentara 7

CR
CrazyCat
23:46 15.03.2015.

Real bez Modrića i Ramosa je barem 20% lošija ekipa. A ovaj Inter je nikakav klub, stvarno ne znam što Mancini izvodi. Nanizali su 3 pobjede i mislio sam da će sada krenuti i sad opet gube i izvlače remije protiv davljenika.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
06:25 16.03.2015.

Dobar je nas Luka, lijepo ga je ponovo vidjeti na terenu.

ST
stevica
09:05 16.03.2015.

Pisete zaista gluposti,real nije odigrao tako lose najmanje 5 g,jer gledam sve tekme.Gledao sam i sinoc, modric je imao vise pogresnih dodavanje nego dobrih,zamjenjen je a navijaci su zvizdali realu zbog grozne igre,nisu stvorili sanse.Dali su dva gola ,vise slucajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije