Statistika otkriva:

Realu treba Luka! Bez njega zabija pola gola manje po utakmici

Luka Modrić
Hay/DPA/PIXSELL
09.02.2015.
u 13:37

Nakon subotnje utakmice broj dvoboja u koje je Carlo Ancelotti ušao bez Modrića preskočio je broj utakmica u kojima je Luka ove sezone igrao

Iako će suhe brojke pokazati drugačije, Realu treba Luka Modrić, piše Goal.com. Za takvim je veznim igračem žudio dok su Simeoneove trupe spriječile dotok lopte do Ronalda i Benzeme, izolirale Kroosa i sprdale se s Khedirom...

Nakon subotnje utakmice broj dvoboja u koje je Carlo Ancelotti ušao bez Modrića preskočio je broj utakmica u kojima je Luka ove sezone igrao. I zanimljivo: učinak je gotovo identičan! Uz jednu važnu razliku: kad Modrić nije na terenu, Real zabija pola gola manje po utakmici.

Cijelu grafičku usporedbu Reala s Modrićem i bez njega pogledajte OVDJE!

>>Španjolci otkrili: Niko Kovač odveo je Modrića u Bayern

Komentara 1

Avatar links
links
15:41 09.02.2015.

hahahahahahhah, kakav članak, ovo ni Lukina mama nebi napiala, gadljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije