VATRENO NA TERENU

Lewandowski o sukobu s Mandžom: To je njegov stil, on je poznat po provokacijama

Mandžukić
Foto: Printscreen Twitter
1/5
24.02.2016.
u 15:50

– Mislim da je sudac napravio pravu stvar. Ne bi bilo pravedno da je Mandžukić dobio crveni karton, mogao mu je eventualno pokazati žuti – pojasnio je Lewa.

U 65. minuti sinoćnjeg okršaja Juventusa i Bayerna (2:2) u Torinu je bilo jako vatreno između Marija Mandžukića i Roberta Lewandowskog. Došlo je bliskog susreta glavama, a nakon svega oglasio se i Poljak. 

– Hrvat je poznat po provokacijama. Svi znamo njegov stil, ali ništa posebno nije se dogodilo. Normalno je da na terenu prorade emocije – rekao je Lewandowski, prenosi Goal.

Ni jedan igrač nije kažnjen zbog toga.

– Mislim da je sudac napravio pravu stvar. Ne bi bilo pravedno da je Mandžukić dobio crveni karton, mogao mu je eventualno pokazati žuti – pojasnio je Lewa. 

>> Pogledajte kako se Mandžukić zamalo potukao s Lewandowskim!

>> Evo zašto je Mandžukić bio najbolji igrač u utakmici Juventusa i Bayern

Komentara 10

GL
Glorfindel
16:41 24.02.2016.

polupo bi ga Mandzo ko beba zvečku

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:29 24.02.2016.

svi su protiv mande jer mrze sve sto jd hrvatsko...udba je to

HH
helgin@hogar
16:49 24.02.2016.

lewandovski kaka! bilo je obostrano, a zuti je trebao poljak dobiti zbog prekrsaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije