ZLATNA KOPAČKA

Ronaldo odbio primiti nagradu sa Suarezom?

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
10.10.2014.
u 15:40

Ronaldo će dobiti svoju Zlatnu kopačku u studenom, dok će se za Suareza pronaći drugi termin.

Cristiano Ronaldo u Real Madridu i Luis Suarez u Liverpoolu prošle su sezone zabili po 31 gol čime su zaslužili europsku Zlatnu kopačku. Suarez je u međuvremenu potpisao za Barcelonu pa su trofej trebali dobiti na ceremoniji prije El Clasica koji je na rasporedu 25. ovog mjeseca.

No, kako piše El Mundo Deportivo, Ronaldo je odbio zajedničku dodjelu nagrade. Zašto je to odlučio, nije poznato... Uglavnom, Ronaldo će dobiti svoju Zlatnu kopačku u studenom, dok će se za Suareza pronaći drugi termin.

Inače, Ronaldu je to treća Zlatna kopačka, koliko ima i Lionel Messi. Suarezu će to biti prva nagrada.

>> Ne pričam s Messijem izvan terena, ali imamo pozitivan odnos rivala

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
00:44 11.10.2014.

ne vjerujem da je to razlog novinarske bedastoce

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
19:56 10.10.2014.

Opet medijska hajka na Ronalda. Nevjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije