NOVI NAPAD NA LIJEČNICU CHELSEAJA

'Eva jako voli seks i uvijek dobije što želi, uništila mi je život'

Eva Carneiro
Foto: Instagram
1/7
16.08.2015.
u 19:06

'Ponosna je na to što je popularna među igračima. Eva voli pozornost, jako je seksualna žena i mnogi ne znaju kakva je ustvari.'

Eva Carneiro posljednjih tjedan dana puni novinske stupce u Velikoj Britaniji, a razlog je njezin okršaj s Joseom Mourinhom. Atraktivna šefica liječničkog tima Chelseaja naljutila je Portugalca u utakmici protiv Swanseaja kad je u završnici utakmice krenula pružiti pomoć Edenu Hazardu. I dok su svi većinom na njezinoj strani, postoji netko tko je za tabloid The Sun odlučio otkriti neke njezine navike i prljave detalje iz prošlosti.

Tko bi drugi o 41-godišnjakinji pričao nego bivši dečko, slomljenog srca i prepun gorčine. Rupert Patterson-Ward (33), odlučio je razotkriti njezinu nepoznatu stranu, valjda iz svojevrsne osvete jer se osjeća izdanim, ostavila ga je nakon 15 mjeseci veze krajem 2013. godine.

- Ova žena mi je uništila život. Eva bi izlanula da je spavala s jednim od igrača Chelseaja usred žučne rasprave. To je rekla da se osjećam loše, ne vjerujem da je to istina. Tako se počela ponašati kad je sve krenulo nizbrdo. Ona voli biti u centru pažnje, voli moćne i egoistične muškarce s mnogo novca, a ja sam bio totalno drukčiji i to ju je osvojilo. No s vremenom to nije bilo dosta, počela mi je zamjerati što godišnje zarađujem samo 300 tisuća kuna - rekao je povrijeđeni bivši i nastavio:

- Ponosna je na to što je popularna među igračima. Eva voli pozornost, jako je seksualna žena i mnogi ne znaju kakva je zapravo. Seksali bismo se svaki dan, nije bilo stajanja ni iznimke, jako voli seks. Uz to, nemilosrdna je i dobije što god poželi, a to joj nije teško jer igra na kartu svog neodoljivog izgleda i osobnosti. Iskoristio je svojih pet minuta slave za osvetu navijač Chelseaja i povrijeđeni Rupert, ali nakon par tjedana sve će se zaboraviti...

Također, Chelsea je na gostovanju kod Manchester Cityja poražen sa 0:3 u drugom kolu prvenstva i očito je da nije Eva Carneiro bila problem za momčad Josea Mourinha. No ipak ju je otjerao s klupe, a očito je jedino uspio narušiti atmosferu u momčadi.

>> Jose Mourinho se nije ispričao, potjerao je Evu Carneiro s klupe!

Komentara 53

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
19:51 16.08.2015.

Ne pise koliko mu je The Sun platio za ovo smece

PE
pessimus
19:51 16.08.2015.

degutantno, može li niže?

OB
Objektivno...
08:05 17.08.2015.

Gdje joj je ambulanta da prenesem "karton" kod nje...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije