ZADOVOLJNI BILIĆ:

Čak i kad smo gubili, nastavili smo igrati našu igru. Isplatilo se!

West Ham
West Ham
12.01.2016.
u 23:38

'Jako sam zadovoljan. Momci su pokazali karakter i zaslužili smo ovih 3:1 protiv Bournemoutha.'

Zahuktali West Ham stigao je do treće prvenstvene pobjede u nizu i četvrte ukpuno tako da ne čudi osmijeh od uha do uha našeg trenera Slavena Bilića.

- Jako sam zadovoljan. Momci su pokazali karakter i zaslužili smo ovih 3:1 protiv Bournemoutha. Čak i kad smo gubili, nastavili smo igrati naš nogomet. Rekao sam igračima da u nastavku trebaju pokazati više hrabrosti i to se isplatilo - rekao je Bilić pa nastavio:

- Zabili smo tri sjajna gola. Dimitri Payet je pokazao da top igrač. Čekali smo da se vrati jer on radi razliku, suigrače čini boljima. Od njega očekujem da tako igra uvijek iako još uvijek nije sto posto.

Enner Valencia zabio je dva gola i pokazao se također kao igrač koji čini razliku.

- Enner je bio odličan. Bio je sjajan prošle godine i on je veliki dobitak za nas. Brz je i zna zabiti gol.

>> Slaven Bilić pobijedio četvrtu utakmicu zaredom, u leđa mu gleda Van Gaal!

Komentara 2

BS
bravo_sammir
05:27 13.01.2016.

slaven bilic je nas najbolji trener

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
22:35 13.01.2016.

Slaven ce za koju godinu voditi englesku repku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije