Prva prinova

Stojanović potpisao za Dinamo: Ponosan sam i znam što se od mene očekuje

Petar Stojanović
Foto: GNK Dinamo
1/3
05.01.2016.
u 20:40

Mlad je, ima tek 20 godina, ali i iskustvo igranja na visokom nivou u Mariboru, reprezentaciji i Ligi prvaka tako da smo uvjereni kako je pravo rješenje za naš desni bok, kaže Mamić.

Kao što se posljednjih dana najavljivalo Dinamo je potpisao ugovor sa slovenskim nogometašem Petrom Stojanovićem (20) i to na pet godina. Bivši desni bočni Maribora priključit će se plavima početkom idućeg tjedna kada će se okupiti momčad za početak priprema. On je ujedno i prva prinova Dinama u zimskom prijelaznom roku.

- Prije svega bih se želio puno zahvaliti Mariboru i svima tamo koji su mi omogućili da danas budem ovdje i potpišem za Dinamo. Jako sam sretan i ponosan što sam došao u Dinamo koji posljednjih desetak godina dominira i ostvaruje odlične rezultate. Znam što se ovdje očekuje, momčad je odlična i vjerujem u sebe te sam uvjeren da ću s Dinamom u godinama koje dolaze nastaviti s osvajanjem trofeja i odličnim rezultatima – rekao je nakon potpisa ugovora Stojanović za službenu stranicu Dinama.

Iako mu je tek 20 godina već se može pohvaliti s naslovom prvaka Slovenije te nastupima u Ligi prvaka. Naravno sve u dresu Maribora.

- Već dulje vrijeme pratimo Petra i znamo koje su mu kvalitete. Mlad je, ima tek 20 godina, ali i iskustvo igranja na visokom nivou u Mariboru, reprezentaciji i Ligi prvaka tako da smo uvjereni kako je pravo rješenje za naš desni bok. Naravno, još ima mjesta za napredak i sigurni smo da će kada se malo navikne na novi klub i grad i općenito okolinu biti samo sve bolji – kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

>>Tko bi mogao odbiti poziv kluba kao što je Dinamo?!

>>Petar Stojanović i Paul Keita pred vratima Dinama

Komentara 33

MA
..Marsijanac
21:17 05.01.2016.

Sa podrucja bivse YU ,svi nogometasi znaju da je Dinamo najbolja odskocna daska. Na zalost to ne razumiju neki mladi igraci Dinama.

DU
Deleted user
20:48 05.01.2016.

Opaaaaaaa. Volim te Dinamo.

ED
europski dinamo
21:08 05.01.2016.

Optimist sam u vezi mladog slovenskog pojacanja. Dobrodosao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije