Na večeri kod predsjednice

Šuker poklonio turskom predsjedniku Erdoganu prigodni dres

Šuker, Erdiogan
HNS/Twitter
27.04.2016.
u 13:05

Šuker i Erdogan zasigurno su se s nekoliko riječi osvrnuli na predstojeće Europsko prvenstvo u Francuskoj, na kojem Hrvatska igra u skupini s Turskom

Posjet turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Hrvatskoj iskoristio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

On je pozvan na svečanu večeru koju je priredila predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, a Erdoganu je uručio prigodni dres, kombinaciju novog turskog dresa i dresa Vatrenih za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Šuker i Erdogan zasigurno su se s nekoliko riječi osvrnuli na predstojeće Europsko prvenstvo u Francuskoj, na kojem Hrvatska igra u skupini s Turskom. Upravo će ta utakmica biti i naša prva na natjecanju, a igra se 12. lipnja na Parku prinčeva u Parizu.

Komentara 11

BJ
Bjelovar112
14:05 27.04.2016.

dakle Hrvatska u ovom trenutku ne moze birati investitore zahvaljujuc bivsoj vladi a svaka investicija i otvaranje novih radnih mjesta sa redovnom. placom nam je itekako dobro dosla

Avatar Analytic
Analytic
16:30 27.04.2016.

Ovaj se Šuker ama baš svakome uvlači u guzicu....

ČA
čaki123
07:59 12.05.2016.

dečki Šuker i mamic za mene uvijek su šefovi jer oni simboliziraju moj hrvatskoj , neka navijate Šukera i mamica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije