Pričao sa Španjolcima

Šuker: Znam gdje će Rakitić igrati sljedeće sezone!

Ivan Rakitić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.05.2014.
u 08:37

I dok svi već mjesecima nagađaju gdje će Raketa nastaviti karijeru, Davor Šuker tvdi da on to zna. Predsjednik HNS-a i bivši igrač Seville i Reala očito je dobro upućen

Ivan Rakitić iza sebe ima sjajnu sezonu. Odličnim igrama predvodio je Sevillu do osvajanja Europske lige, a hrvatski je reprezentativac bio proglašen najboljim igračem finala. Logično je onda da je na sebe skrenuo pozornost velikih klubova, ali Ivan još uvijek ne želi otkriti ostaje li u Sevilli ili odlazi.

I dok svi već mjesecima nagađaju gdje će Raketa nastaviti karijeru, Davor Šuker tvdi da on to zna. Predsjednik HNS-a i bivši igrač Seville i Reala očito je dobro upućen.

- Znam gdje će Rakitić igrati sljedeće sezone, ali ne želim više ništa reći na tu temu, rekao je Šuker španjolskim novinarima, a kad je dobio daljnja pitanja na tu temu samo se našalio:

- Ne znam španjolski....

>>Bilićev Bešiktaš pokušava dovesti Rakitića

Komentara 1

SP
spirajzlin
13:04 26.05.2014.

pametnjaković šuker... ako i rakitić završi u japanu - on će reći znao sam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije