NEZAPAMĆENI SKANDAL

Šupraha šakom snažno odalamio predsjednika Hajduka, krv je odmah potekla

Alojzije Šupraha
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
05.06.2014.
u 21:46

Stao mu je pred automobil i viknuo: "Zgazi me, p***a ti materina!" a potom ga je izvukao van i udario.

Nezapamćeni skandal dogodio se nakon finala juniorskog nogometnog kupa, u kojem je Hajduk sa 2:0 pobijedio Split. Pola sata nakon utakmice odigrane u Dugopolju, na parkingu je Alojzije Šupraha, predsjednik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije, fizički napao Hajdukova predsjednika Marina Brbića.

Očevici kažu da ga je tako odalamio šakom u glavu da je odmah potekla krv. A to su nam potvrdili i u splitskoj policiji.

– U Dugopolju se dogodilo remećenje javnog reda i mira, jedna osoba je privedena zbog istražnih radnji, a jedna je zatražila liječničku pomoć – kažu u splitskoj policiji.

Šupraha je navodno Brbića, dok je ovaj izlazio s parkinga, dočekao, stao ispred njegova automobila i viknuo prema njemu: "Zgazi me, p***a ti materina!" Brbić se zaustavio, a nekadašnji pripadnik tajnih službi brzo je priskočio do automobila, naglim pokretom otvorio vrata, izvukao Brbića i udario ga šakom u glavu.

Foto: Instagram

Brzo su se na mjestu događaja našli dežurni policajci, smirili situaciju, Šuprahu priveli na obavijesni razgovor, a Brbić je zatražio liječničku pomoć u solinskom Domu zdravlja.

Inače, Šupraha je, dok je dijelio medalje osvajačima Kupa, doživio zvižduke navijača Hajduka, a nakon utakmice najavljivao je da će se obračunati s Brbićem.

Još je otprije poznato da se Hajduk i Šupraha ne "šmekaju". Poljud je svim silama želio maknuti Šuprahu s čela predsjednika Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije i instalirati Nikolu Koceića – Bilana, ali bijeli u tome nisu uspjeli jer ih je Šupraha nadglasao.

Ta netrpeljivost mogla bi biti jedan od uzroka sukoba, a neki spominju i da je Šupraha ogorčen zbog statusa svog nećaka, kojeg je Hajduk kao talentiranog nogometaša doveo iz Zadra.

No, bez obzira kakvi razlozi bili, napad Šuprahi nije trebao, napravio je pravi skandal i jedini moralni čin bio bi njegov odlazak s mjesta predsjednika Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije. Šupraha je javna osoba, bivši međunarodni sudac, poznat i kao televizijsko "oko sokolovo".

>> Brbić: Maske su sada pale! Šupraha: Neka Brbić ode

Komentara 54

Avatar mohito
mohito
22:44 05.06.2014.

nije da opravdavam bilo kakvo nasilje, ali ovaj brbljic je nevjerojatni provokator i kemcavac tak da je cudo da vec prije nije dobil po njonji od nekog…sad ce bar imat zasto kmecat...

Avatar mlijeko
mlijeko
22:54 05.06.2014.

Brblić će uništiti Hajduk. U svakom sukobu je Brblić, a s druge strane se mjenaju Mišković, Mamić, Sinovčić, sada Šupraha, I tko je tu problem, e moj tzv. novinaru Ozrene...Izgleda da si ti alter ego Brblića.....

DU
Deleted user
07:33 06.06.2014.

Ovi hajdukovci cmolje skupno odkako im je umro drug Tito!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije