Transferi

Sušić ipak ide u Serie A, u Osijek stiglo pojačanje iz Parme, a Pokrivač promijenio klub

Tino Sven Sušić
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
20.07.2015.
u 09:08

Mislim da će ove sezone igrati u Italiji. Interes za njega pokazali su Napoli i Bologna pa je moguće da će ipak igrati u Serie A, rekao je Sead Sušić

Tino Sven Sušić ove je zime bio na korak do Intera, međutim transfer je na kraju propao. Ipak, ovog bi ljeta veznjak Hajduka ipak mogao u Serie A.

Potvrdio je to njegov otac Sead Sušić u razgovoru za Calciomercato, kako prenosi Goal.

– Mislim da će ove sezone igrati u Italiji. Interes za njega su pokazali Napoli Bologna pa je moguće da će ipak igrati u Serie A – rekao je Sead Sušić.

Inače, Tino-Sven ove sezone baš i nije u planovima novog trenera Damira Burića koji mu nije dao priliku ni protiv Splita u gradskom derbiju.

Nikola Pokrivač (29) potpisao je za Maccabi Petah Tikvu, piše Goal. Nisu poznati detalji ugovora.

Ugovor s kazahstanskim Šahter Karagandijem mu je završio pa je došao kao slobodni igrač. Maccabi je prošle sezone bio šesti u prvenstvu i ne igra Europu.

Tomislav Šarić, nekadašnji kapetan zaprešićkog Intera, koji je posljednje dvije godine lutao talijanskim nogometom vratio se u HNL. Točnije, 25-godišnji veznjak ove će sezone braniti boje Osijeka, doznaje Goal.

Posljednje dvije godine Šarić je na Apeninima nastupao za Crotone, Pistoiese i Savoiu, a sada se nakon bankrota Parme vratio u Hrvatsku.

>>UŽIVO Legenda se vratila - helikopterom! 'Ronaldo želi napustiti Real'

Komentara 3

SA
Sampei
10:10 20.07.2015.

igrač koji više ni u jednom hajduku nije standardan, sad će u napoli? buahahahhaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije