NAVEO I SEBE

Tonći Kukoč podsjeća: Hajduk nije prepoznao Bobana, Modrića, Mandžukića...

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
09.02.2015.
u 17:35

– Igrači koje struka u Hajduku proglasi nekvalitetnima (bombama u glavi), nikada ne smiju odustati. To su rekli Zvonimiru Bobanu, Luki Modriću, Mariju Mandžukiću i Kukoču. Sljedećeg kojeg su otpisali je Kiš, a i taj čovjek će uspjeti – napisao je Kukoč na Facebooku

Nogometaš sofijskog CSKA Tonći Kukoč smatra da je Hajduk prelako otpisao Tomislava Kiša. 20-godišnji napadač kojem su mnogi predviđali veliku karijeru danas je u slovenskom Zavrču.

Kukoč je podsjetio da Hajduk nije prepoznao Zvonimira Bobana, Luku Modrića, Marija Mandžukića, a u to ugledno društvo je stavio i sebe.

– Igrači koje struka u Hajduku proglasi nekvalitetnima (bombama u glavi), nikada ne smiju odustati. To su rekli Zvonimiru Bobanu, Luki Modriću, Mariju Mandžukiću i Kukoču. Sljedećeg kojeg su otpisali je Kiš, a i taj čovjek će uspjeti – napisao je Kukoč na Facebooku.

>> Tonći Kukoč ponovno je šokirao porukama na Facebooku!

Komentara 7

NE
Neonacionalist
18:33 09.02.2015.

Njega će teško i rođena majka prepoznati nastavili se dalje tetovirati.

DI
dinamojavolim1
19:56 09.02.2015.

neznas tko je ludji...kukoc ili mediji koji prenose njegova piskaranja ili ja koji ih citam

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:30 09.02.2015.

Kukoč.... na čemu si ti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije