Kontroverzni nogometaš

Tonći Kukoč ponovno je šokirao porukama na Facebooku!

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
03.02.2015.
u 17:45

"U ovo vrijeme kada bi netko otišao u Dinamo ili Rijeku, došli bi mu ispred kuće s puškama! Danas se može raditi što hoće, postalo je normalno da ideš u te klubove"

Tonći Kukoč, bivši igrač Hajduka koji trenutačno igra u CSKA iz Sofije poznat je po svojim kontroverznim izjavama i vrijeđanjima, a nedavno ga je HNS kaznio zbog neprimjerene majice koju je nosio na turniru "Četiri kafića". Njegova reakcija nije izostala niti nakon što su Josip Radošević i Filip Bradarić potpisali za Rijeku. Njegovu poruku s Facebooka, kojom je još jednom šokirao, prenosimo u cijelosti.

"U ovo vrijeme kada bi netko otišao u Dinamo ili Rijeku, došli bi mu ispred kuće s puškama! Danas se može raditi što hoće, postalo je normalno da ideš u te klubove. Najlakše je okrenuti guzicu, sutra čekam izjavu Vučevića kako je Hajduk u krizi i novci su potrebni. Sinko dragi, priznaj, ti si igračka, a ne igrač. Trebalo bi vas po smrt poslati, onda nikada smrti ne bi bilo", napisao je Kukoč.

>>Pogledajte što su Tonći Kukoč i Roberto Carlos poručili Kovaču

>>'Gobac ti si smiješan, a Goluža je još smješniji od tebe'

>>Evo kako je HNS kaznio Tonćija Kukoča zbog majice 'HNS-mafija'

Komentara 56

PI
pinichi
19:42 03.02.2015.

E moj Tonči. Priličito si jadan, ali ne osobito pametan. Tvoje je javno razmišljanje jako primitivno, nisko i neljusko. Vidim gore neki za tebe kažu da si "pravi Hrvat". Ako jesi, morao bi znati da su Dinamo i Rijeka također hrvatski klubovi. U najmanju su ruku hrvatski jednako koliko i Hajduk. Pretpostavljam da si jednako tretirao i imao jednako jadno mišljenje za Niku Kranjčara ili Braću Sharbini kad su iz tebi mrskih Dinama i Rijeke prelazili u Hajduk. Moja je poruka tebi: Srami se, pokrij se ušima, propadni u zemlju!

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
19:48 03.02.2015.

Malo smo nepismeni a i slaganje rečenica nam baš ne ide? A, Tonći?

Avatar Idler 3
Idler 3
19:06 03.02.2015.

Još kad nam bi pojasnil kaj on dela u Bugarskoj, Rumunjskoj il gdje već, a ni u svom voljenom Hajduku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije