Kent Nielsen

Trener Aalborga: Napast ćemo Dinamo, vjerujem da možemo proći dalje

Dinamo slavi
Sanjin Strukic/Pixsell
04.08.2014.
u 19:28

- U prvoj utakmici najbolji smo bili kada smo imali posjed lopte i kada smo napali Dinamo. Oni su tada imali puno problema, a isto ćemo igrati i u Zagrebu

Nogometaše Dinama u srijedu očekuje uzvratna utakmica kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Aalborga. Modri imaju odličan rezultat iz Danske, gdje su pobijedili sa 1:0, ali moraju biti oprezni. Trener danske momčadi vjeruje u prolaz.

- Svjesni smo da će biti vrlo teško, da će to biti tvrda utakmica, ali možemo proći dalje. Bez obzira na to koliko je naša šansa u postocima mala, mi vjerujemo da je moguće pobijediti i proći dalje, rekao je Kent Nielsen pa dodao:

- U prvoj utakmici najbolji smo bili kada smo imali posjed lopte i kada smo napali Dinamo. Oni su tada imali puno problema, a isto ćemo igrati i u Zagrebu. Moramo biti kompaktni, čekati svoje prilike, a sigurno ćemo ih imati. Isto tako, moramo biti vrlo strpljivi, a to znači da se utakmica može riješiti i u posljednjim minutama.

Utakmica je na rasporedu u srijedu u 20.45, a momčad koja prođe dalje doći će do doigravanja za Ligu prvaka, a ujedno i osigurati nastup u skupinama Europske lige, u kojima će nastupati u slučaju da ispadne u već spomenutom doigravanju.

>>Ne smijemo podcijeniti Aalborg, uigrana su i kvalitetna ekipa

Komentara 3

RA
rasimcanaj
21:43 04.08.2014.

Pa bio bi red da se Dinamo ponovo okusa u LP. A jos bi lijepse bilo da i Rijeka ,Hajduk i Split prodju dalje.

BL
Blender
09:36 05.08.2014.

Uvijek ista prica, pa naravno da menager Danaca nebude rekao da se predaju. Prije svake utakmice pisu se clanci koji zapravo nicemu ne sluze.

DH
dalibor.hren
09:03 05.08.2014.

Dečko, ajde oladi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije