Junak Engleza

'Vjerovali smo u preokret protiv Hrvatske, mi ćemo ići na Euro'

Engleska U-21 - Hrvatska U-21
PA/Pixsell
10.10.2014.
u 21:34

- Šteta što smo Hrvatskoj dali da postigne taj gostujući gol, ali bez obzira na to, mi vjerujemo da idemo na Europsko prvenstvu.

Hrvatska reprezentacija poražena je od Engleske 1:2 u prvoj utakmici doigravanja za Europsko prvenstvo. Junak utakmice za Engleze bio je napadač WBA Saido Berahino. On je prvo asistirao za izjednačenje, zatim izborio i realizirao jedanaesterac za izjednačenje.

- Bila je to jako teška utakmica, ali na kraju smo zadovoljni rezultatom. Bilo bi teško ići na uzvrat da nismo pobijedili, ali i prije utakmice razmišljali smo samo o pobjedi. Čak i kad smo gubili, vjerovali smo u pobjedu. Na poluvremenu nam je izbornik rekao da nastavimo s igrom iz prvog dijela, jer smo i tad bili dobri, ali da prilike moramo pretvoriti u pogotke. A to smo mi i učinili, rekao je Berahino te se osvrnuo na svoju igru:

- Drago mi je da sam dao svoj doprinos, odigrao sam odličnu utakmicu. U klubu sam u dobroj formi i drago mi je što sam sad to uspio prenijeti i u reprezentaciju.

uzvrat?

- Šteta što smo Hrvatskoj dali da postigne taj gostujući gol, ali bez obzira na to, mi vjerujemo da idemo na Europsko prvenstvu.

>>Hrvatska vodila na poluvremenu, Englezi preokrenuli u nastavku

Komentara 4

Avatar franioprvi
franioprvi
23:04 10.10.2014.

Jeste li vi hrvatski ili engleski medij ? Sto o svemu kazu nasi igraci ??

Avatar krstul
krstul
23:47 10.10.2014.

Penal nije bio, vratar je išao na balun ne na noge igraća, zako da je penal sudski poklon englezima. Englezi će nastradati u uzvratu !

MT
mladen.turcic
11:21 11.10.2014.

dobit cemo doma glatko:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije