DISCIPLINSKA KOMISIJA

Vučević i Vučko suspendirani na mjesec dana zbog napada na suca Ljubičića

Marin Brbić i Goran Vučević
Foto: Tino Jurić/Pixsell
25.07.2014.
u 16:27

Na odluke se može podnijeti žalba Komisiji za žalbe HNS-a u roku od osam dana, a kazne teku od dana konačnosti odluka.

Razoružao nas je Igor Tudor kada je, opisujući Hajdukovu igru protiv Dundalka, kazao da je to bila – sramota. I zaista, ono što je Hajduk prikazao u zadnje dvije utakmice uistinu je bila sramota. Bez ideje, bilo kakve inventivnosti, kreacije...

S pravom se pita Hajdukov navijač po kojim su kriterijima neki igrači došli do bijelog dresa. Tih pola sata o kojima je govorio Tudor bio je negledljiv antinogomet. Uostalom, zvižduci s tribina nakon utakmice kazali su sve. No, lutanje je Hajdukova realnost već godinama. Očito je da Splićani ni u jednoj utakmici ne mogu zadovoljiti ako ne igraju punim angažmanom.

Možemo analizirati bi li Hajdukova izvedba bila bolja s Vršajevićem na desnom boku, Milićem na lijevom, Sušićem u sredini... Ili su možda Bradarić i Maglica trebali igrati od prve minute? No, malo je to da bi se amnestiralo struku. Tek sada se vidi koliko nedostaju Andrijašević i Pašalić. A što je s Lovrom Kalinićem, reprezentativnim vratarom? Hajduk bez punog angažmana ne može pobijediti ni prosječnog trećeligaša.

No, sve to ne zanima prosječnog Hajdukova navijača, njega zanima samo gotov proizvod. A ovaj Hajdukov u ovom je trenutku – loš. Kočija juri punom parom, a uzde su pod kopitima. Dobro, izborili su prolazak u sljedeći krug Europske lige, ali pitanje je što se može očekivati protiv Šahtjora iz Karagandija.

Kouassi je možda bio jedina svijetla točka Hajdukove priče u uzvratu protiv Dundalka, ako je uopće postojala. No, Bjelokošćanin je nakon susreta dao izjavu koja govori sama za sebe:

– Bili smo jako umorni!

U trećoj utakmici sezone (!?).

Loša vijest za Hajduk stigla je jučer i od disciplinskog suca Prve HNL Krešimira Vlajčevića. Izrekao je Goranu Vučeviću i Jurici Vučku zabranu obavljanja funkcija u trajanju od mjesec dana i novčanu kaznu u iznosu od tri tisuće kuna zbog nesportskog ponašanja nakon utakmice Hajduka i Istre.

>> Dosta je krađa, izrugivanja i omalovažavanja svih koji vole Hajduk

Komentara 7

SV
sven222
17:05 25.07.2014.

jel to onaj disciplinac koji nije smio kazniti Mamića....brz je kad mu gazda nije u pitanju a i dokad će takve šuše nešto značiti u našem nogometu...ipak bi to trebali biti ljudi od poštenja i povjerenja a ne nekakvi Vlajčevići i njemu slični... zašto uvijek ovakvi likovi isplivaju da ne kažem neku ružniju riječ....

Avatar Jurisko
Jurisko
17:32 25.07.2014.

Bit ce ispada još pa budemo vidjeli kako će kažnjavati druge sa sličnim ispadima. Smatram da je kazna opravdana ali po meni je fizički napad puno teža disciplinska povreda od verbalnog napada.

DU
Deleted user
19:21 25.07.2014.

A kako je kažnjen sudac Ljubičić ??? Sprdnja od lige, saveza i cijele države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije