Dinamo kijev:

'Zahvaljujemo se Ognjenu Vukojeviću zbog borbenog duha'

vukojević
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
12.08.2014.
u 08:45

Zahvalni smo zbog njegove posvećenosti momčadi, dobrog raspoloženja, borbene naravi i želje za pobjedom. Želimo mu mnogo uspjeha u nastavku karijere - stoji na stranicama kijevskog kluba.

Ognjen Vukojević (30) vraća se u Dinamo i Prvu HNL. Već danas odradit će prvi trening s plavima, a ujedno će biti i službeno predstavljen.

– Sretan sam što se vraćam u hrvatski nogomet, što dolazim u Dinamo. Vjerujem da mogu pomoći jer sam prošao cijele pripreme i potpuno sam spreman. Hvala na svemu Igoru Surkisu, kijevskom Dinamu i Zdravku Mamiću – rekao je Vukojević koji se nedavno oprostio od hrvatske reprezentacije, a u početna četiri prvenstvena susreta za kijevski Dinamo nije nastupio.

Kijevski klub također je na svojim službenim stranicama obznanio vijest o odlasku veznjaka.

- Dinamo Kijev zahvaljuje se Ognjenu Vukojeviću za godine koje je proveo u klubu. Zahvalni smo zbog njegove posvećenosti momčadi, dobrog raspoloženja, borbene naravi i želje za pobjedom. Želimo mu mnogo uspjeha u nastavku karijere - stoji na stranicama.

Ogi dolazi u Zagreb na jednogodišnju posudbu.

>>Vukojević se vratio 
u Dinamo: Hvala Surkisu i Zdravku Mamiću

Komentara 16

Avatar vaha
vaha
10:04 12.08.2014.

ogi je korektan decko i dobar igrac - sa iskustvom igranja u puno jacoj ligi jako dobro ce doc dinamu…sad su vidim neki zbunjeni, prvo su pljuvali kovaca da je mamicevac, onda je ogi otisal iz repke i "uvrijedil" izbornika (tj. mamicevca) a sad dolazi u dinamo (mamicu) - pa se ekipa teoreticara zavjere nasla u cudu i ne zna vise koga izvrijedjat…najbolje ko brbljic, sve proglasit okupatorima i neprijateljima, to je nasigurnije i ne treba puno razmisljat…hehe

SE
senior
09:52 12.08.2014.

Vuki, dobro došao doma u svoj Dinamo. Zavidni i jalni neka c***u od muke.

SE
sestrićna
11:55 12.08.2014.

oni koji se u najboljim godinama vraćaju samo dokazuju da su 3 nogometna klasa ..sjetimo se samo leke balabana pokrivača itd itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije