najveći misterij

Zašto Modrić, Rakitić... blistaju u klubu, a ne i za Hrvatsku?

Mandžukić, Modrić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
07.09.2015.
u 10:55

Mandžukić je, pak, posve izvan forme! U ovih pet dana znatno si je srozao statistiku pa sada u kvalifikacijama ima 18 udaraca na gol, devet u okvir i – jedan gol!

Kako mogu tako blistati u klubovima, i to najvećima, a biti tako blijedi kad dođu u reprezentaciju? Najčešće je to pitanje za hrvatske nogometaše nakon lošijih partija i rezultata u kockastom dresu.

Neki ih krive zbog pristupa, neki pak činjenicu da ih Niko Kovač ne vidi u ulogama kakve imaju u klubovima. Goal je pokušao upozoriti na razlike...

Luka Modrić u Oslu je bio, ali i mnogo puta prije, mnogo suzdržaniji nego kad igra za Real. Istina, neće ni u Realu pucati po golu baš često, ali uloga mu je ipak prilično ofenzivnija. I ono što hrvatskim navijačima od njega najviše nedostaje: puno manje daje konkretne, okomite pasove! Istina, Real je dominantan u većini utakmica, ali i Hrvatska bi trebala biti protiv Azerbajdžana, pa i Norveške, zar ne?

Situaciju Marija Mandžukića ne možemo ocijeniti kao suprotnu od klupske jer i u Juventusu u prva dva kola Serie A nije pokazao ništa. Mandžo je u krizi, a ovo je njegov učinak u kvalifikacijama. Ukratko: 18 udarca, devet u okvir i samo jedan gol!

Kompletnu usporedbu učinka hrvatskih igrača u klubovima i reprezentaciji pogledajte na portalu Goal.com

>>Otkaz Kovaču? Dajte nam vremena, uzdrmani smo

>>Tko je kriv za sramotnu igru Hrvatske u Bakuu i Oslu?

>>Kovač: Zašto se ne bacamo na glavu? Pitajte igrače!

Komentara 92

SP
Spezispezi
11:59 07.09.2015.

Pa dobro jeli se netko pitao zašto naš najbolji igrač i motor reprezentacije SAMO dan uoči ovih utakmica MORA na USKOK davati iskaze. Zar mislite da nakon toga on može misliti o nogometu i utakmici? Treba javno pitanje postaviti odgovornima za taj postupak ! Da su naši protivnici smišljali kojim potezom nas pobijediti, ne bi mogli naći bolje riješenje od poziva na policiju najboljeg igrača.

BU
budagigo
12:40 07.09.2015.

Zato jer u klubovima ne paze na svoje skupe nogice pošto bi ih tada sterali na klupu ili prodali u lošiji klub..

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:54 07.09.2015.

Modric vise ne igra dobro ni u Realu. Poslije ozlijede je postao strasljiv i preoprezan. Jucer se probudio u 80. minuti tek kad je Olic malo zaorao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije