Želi pomoći

Šuker se konačno oglasio! Evo što je poručio iz Bangkoka

Davor Šuker
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
03.12.2014.
u 08:35

Želim pomoći ljudima u nogometu i postati član IO-a Fife – kazao je predsjednik HNS-a

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, dok traju potresi u domaćem nogometu, boravi u Bangkoku. Prvi put od odlaska oglasio se u medijima.

– Želim pomoći ljudima u nogometu. Razumijem nogomet i na osnovi svoga iskustva nadam se da ću postati član IO-a Fife u budućnosti – kazao je Šuker za tajlandski Bangkok Post te dodao:

– Još sam mlad i mogu učiti od predsjednika vašeg nogometnog saveza Worawija Makudija. Nadam se da će Worawi nastaviti biti član IO-a.

Inače, Makudi je prije povezivan s korupcijom, trgovinom glasovima unutar FIFA-ina IO-a te primanjem mita. No, Šuker je najavio kako će s tamošnjim savezom potpisati ugovor o suradnji, a otkrio je i što su dogovorili tijekom SP-a u Brazilu.

– Razgovarali smo o razmjeni znanja, trenera, sudaca, igrača, o svemu u nogometu.

Tajlandski novinari zanimali su se i za uspjeh hrvatskog nogometa.

– Mnogo ulažemo u mlade igrače i reprezentacije. Na posljednjem Europskom prvenstvu 95 posto igrača poniklo je u mladim reprezentacijama. Mnogo trošimo na mlade igrače, a samo 10 utakmica donosi novac, dok ostale ne donose ništa – otkrio je Šuker.

Dodajmo kako će Šuker u petak odigrati humanitarnu utakmicu u momčadi Luisa Figa protiv sastava Fabija Cannavara, a koja će se igrati i u čast rođendana tajlandskog kralja. Nakon toga, u subotu, predsjednik HNS-a vratit će se u Hrvatsku.

– Drago mi je i ponosan sam što mogu biti dio tajlandske povijesti i ove važne proslave – poručio je Šuker.

>>Štimac: Šuker mi
 je oteo sve, 
nema morala! 
Smjene se u 
HNS-u moraju provesti

Komentara 146

Avatar arhaika
arhaika
23:19 03.12.2014.

Haha i odmah bi na goli otok. kumrovacka skola.

Avatar marinerohr
marinerohr
12:16 03.12.2014.

Spasi HR nogomet, ostani u Bangkoku i ne vracaj se!

Avatar arhaika
arhaika
23:23 03.12.2014.

Bolje biti mamicevac nego jovanovicevac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije