U svom stilu

Ibrahimoviću nije simpatičan Cristiano Ronaldo, evo kako ga je ismijao

Ronaldo, Ibrahimović
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
12.01.2016.
u 12:30

– Ronaldo uvijek dobije priliku sjediti u prvom redu i gledati Messija kako osvaja nagradu – navodno je kazao Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović kao kapetan švedske reprezentacije sudjelovao je u glasovanju za Zlatnu loptu. Nikada nije skrivao koliko cijeni talent Lionela Messija pa je bivšem suigraču dodijelio maksimalan broj bodova. Iza Argentinca uvrstio je također igrače Barcelone – Luisa Suareza i Neymara.

Zaobišao je Cristiana Ronalda, drugoplasiranog u konačnom poretku, a ono što je navodno izjavio nakon dodjele nagrada jasno govori što Ibra misli o Portugalcu.

– Ronaldo je sretan momak. Uvijek dobije priliku sjediti u prvom redu i gledati Messija kako osvaja nagradu – kazao je u svom stilu Ibrahimović.

>>Rakitić je imao puno bolju godinu od Modrića, a nije u idealnoj momčadi

>>Rakitić zahvalio Neymaru na glasu, Brazilac nezadovoljan trećim mjestom

>>Pa je li takva sramota glasati za svoje? Zar Luka i Raketa nisu zaslužili ni jedan hrvatski bod?

Komentara 44

Avatar mojrodjo
mojrodjo
12:51 12.01.2016.

da a ti si sretan da uopce mozes uci u dvoranu, obzirom da nisi nikad dobio niti ces dobit tu veliku nagradu i jos ako prorade tvoji nagoni za djevicama pa se dignes u zrak na dodjeli.

PE
peugeot
15:37 12.01.2016.

Ovo je onaj poznati cinicni i zavijeni crnjak "yugo" humor! Pravi Bosanac, nema sta!

Avatar neugodan
neugodan
13:16 12.01.2016.

seljo muslimanski je ljubomoran kaj ovaj sevi najbolje trbe svjeta a on ruzan ko smrt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije