NASTAVAK PRVENSTVA

Zoran Mamić: Ostali smo bez kvalitetnih igrača, ali bit ćemo još bolji

Zoran Mamić
Goran Jakus/PIXSELL
06.02.2015.
u 13:22

- Mislim da smo jači nego u prvom dijelu iako smo ostali bez kvalitetnih igrača, ali ekipa je jako puno radila, homogenizirala se i mislim da ćemo u mjesecima ispred nas biti još bolji - rekao je Mamić kojem

Dinamo će sutra susretom s Lokomotivom na Maksimiru (15 sati) otvoriti drugi dio prvenstva. Trener modrih Zoran Mamić zadovoljan je kako se radilo na zimskim pripremam iako je ostao bez Duje Čopa i Marcela Brozovića koji su otišli u Italiju, dok se Josip Šimunić oprostio.

- Mislim da smo jači nego u prvom dijelu iako smo ostali bez kvalitetnih igrača, ali ekipa je jako puno radila, homogenizirala se i mislim da ćemo u mjesecima ispred nas biti još bolji - rekao je Mamić pa se okrenuo stanju momčadi.

- Pivarić je dulje van pogona, Musa je van treninga, Šimunović još nije spreman i tek od idućeg tjedna bi trebao trenirati s ekipom, a Antolić ima problema s leđima.

Utakmica se zbog promjene domaćinstva igra na Maksimiru.

- Bez obzira na omjer koji je u našu korist te su utakmice uvijek vrlo teške i neizvjesne. Igrači Lokomotive, kao i svih ostalih klubova, su protiv nas uvijek posebno motivirani i žele se pokazati u najboljem svjetlu tako da moramo biti maksimalno dobri da bismo dobili Lokomotivu; kao i svakog drugog protivnika - rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

Trener Dinama ne vjeruje da će se utakmica otkazati zbog snijega.

- Snijeg bi trebao prestati noćas što je dovoljno vremena da se teren pripremi, a tribine se već čiste tako da mislim da neće biti problema.

>> 'Dinamo je najveći prevarant u Europi, nitko ne namješta toliko utakmica!'

Komentara 8

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:23 06.02.2015.

Ostali su bez kvalitetnih igrača, ali bit će još bolji jer su ostali u HNL potpuno truli, slabašni, bez novca i gladni.

DU
Deleted user
18:14 06.02.2015.

slomio sam ljevu nogu ali sad cu biti jos brzi

NE
neki
16:51 06.02.2015.

A prošle su imali najbolju momčad u zadnjih 10, tako da je ovo najbolja momčad u zadnjih 11 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije