NIJE ZAINTERESIRAN

Premijer Zoran Milanović neće na derbi Dinama i Hajduka

Zoran Milanović
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
12.07.2015.
u 14:02

'Ne pratim domaći nogomet već 20 godina. Ne zato što ga prezirem već zato jer nije dobar naprosto.'

Predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk objavio je da ipak u Bruxellesu neće biti održan summit Europske unije na temu grčke krize, što znači da premijer Zoran Milanović ostaje u Hrvatskoj i može otići na stadion Maksimir gledati derbi između Dinama i Hajduka. No neće.

- Iako je EU summit otkazan premijer ipak neće nazočiti današnjem derbiju u Maksimiru između Dinama i Hajduka - kratko i jasno rečeno je iz službenih izvora.

Nije to ništa čudno, premijer inače izostaje s utakmica hrvatskih klubova jer ne želi da ispadne kako on kao prvi čovjek zemlje favorizira nekoga. No ionako ga naš nogomet baš ni ne zanima, što je i rekao jednom prilikom.

- Ne pratim domaći nogomet već 20 godina. Ne zato što ga prezirem već zato jer nije dobar naprosto, gledam europsku ligu i reprezentaciju - rekao je premijer.

>> Dinamo rasprodao sve ulaznice za derbi, otvaraju se dodatne tribine!

>> Počet ću se baviti politikom, mogao bih biti predsjednik ili premijer

Komentara 36

DH
dalibor.hren
14:17 12.07.2015.

On će na Marakanu...

DU
Deleted user
14:05 12.07.2015.

Joj kak bi ga izviždali.

SA
santos008
14:25 12.07.2015.

I ja ne bi isao ,kad bi pored mene sjedio Marin Jurjevic,ko sto je na slici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije