09.07.2011. u 12:00

Ministar Čobanković pitao seljake jesu li maloumni

Davorin Prgić, osnivač riječkog HDZ-a, priveden je zbog ilegalnog posjedovanja oružja i eksploziva. To je eufemizam jer količina i tipovi oružja koji su pronađeni kod osnivača HDZ-a više sliče arsenalu neke terorističke ćelije. Policija je pronašla, piše Novi list, više pješačkih mina, raznog eksploziva, štapine, automatske puške, pištolje, puškomitraljez, strojnice, prigušivače... Velika je količina oružja kod Prgića pronađena i lani zbog čega mu se odnedavno i sudi. Je li se Prgić spremao za vruću političku jesen ili državni udar, zasad nije poznato.

Čobijeva poruka biračima

Ministar Čobanković pitao seljake jesu li maloumni

Petar Čobanković pitao je predstavnike seljačkih udruge: “Jeste li vi maloumni, da netko drugi treba voditi brigu o vama i govoriti vam što ćete i kad sijati?” Ostaje vidjeti za koga će maloumnici glasati.

Vlast Pankiju i Bajsu

Friščić se razbolio i izazvao krizu. Kad će izbori – ne znamo

Josip Friščić ima zdravstvenih problema zbog čega su pregovori o datumu izbora odgođeni, javlja HRT, i prenosi da Friščić ipak nije ozbiljno bolestan iako je svoje stranačke ovlasti prenio na Bajsa i Pankretića. Ako im je vjerovati, Friščić nije otišao na liječenje u Havanu, a iz postelje bi trebao izaći već idućeg tjedna. Prvaku HSS-a želimo brz oporavak i još brže izbore.

Kiropraktika

Hrvatska si mora slomiti vrat ili će postati kolonija

Dragoljub Stojanov, profesor na riječkoj ekonomiji, kaže da će “Hrvatska morati slomiti vrat na jednu ili drugu stranu”. Ili ćemo smanjiti plaće ili ćemo, kaže, postati kolonija. Kolonija s udesno slomljenim vratom.

Komentara 5

OB
-obrisani-
14:41 09.07.2011.

Posmatrajte malo ovu fotku, Cobanko bih mogao progutati traktor s 2oo bala sijena.

RI
ribarpalunko
20:21 09.07.2011.

Davorine, izgledao si mi tako miroljubivo. Mirna voda brijege dere, ali što će ti ono što ionako nisi namjeravao nikada uporabiti!?

SA
saad
02:47 10.07.2011.

\"vrucu politicku jesen ili drzavni udar\",a mozda i za sverc s nekom teroristickom organizacijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?