23.10.2013. u 14:00

Ako živite u Hrvatskoj i zovete se Zdravko Mamić možete raditi cirkus ne samo na aerodromu, stadionu, u restoranu, u HNS-u... nego i u sudnici

Pravda bi trebala biti prema svima jednaka, a slijepa kakva jest ne bi smjela vidjeti, niti se voditi, stanjem računa optuženog. Ako to već i čini, to svakako ne bi smjela bit olakotna okolnost.

Ali ako živite u Hrvatskoj i zovete se Zdravko Mamić možete raditi cirkus i u sudnici. I pritom zaraditi ovacije sljedbenika koji štuju samo jedno božanstvo - novac. A našim je TV kućama očito to jako simpatično jer su bez stava tu vijest prenijele ne osvrnuvši se ni zarezom nad, u najmanju ruku, nepoštivanjem suda i izrugivanju pravila. Više razumijevanja imam pak za indiferentnost sportskih novinara koji su prilog o smjeni Dinamovog trenera imali vjerojatno montiran već danima i samo čekali da veliki šef zamaše ostavkom Ivankoviću. Zanimljivo je pak, da se i nad ovim sporazumnim otkazom nitko nije osvrnuo. Naime, kako sada stvari stoje najunosniji posao u državi je biti trener Dinama. A jedino potrebno je imati loše rezultate, jer gazda je tankih živaca i dubokog džepa pa se, kad ga naljutite, vodi onom provjerenom “platit ću ti koliko god treba, samo mi se gubi s očiju!” Klupu je sada preuzeo brat, svi uvjeti za Mamić d.d su ispunjeni. Samo, baš me zanima kako će izgledati obiteljski ručkovi kada Zdravko uruči otkaz Zokiju?

Pitanje i onako nije hoće li to učiniti, pitanje je kad će se to dogoditi? Jedino što je sinoć na TV-u uspjelo zasjeniti Mamić show jest moj “omiljeni” kviz “Tog se nitko nije sjetio” koji RTL uporno forsira, a koji me glupošću svaki put dovede u predinfarktno stanje. Zaboga, promijenite scenarista prije nego li vam i posljednji gledatelj okrene program!

PLUS

Genijalan prilog Nove TV o skupljačima žireva koje preprodaju Hrvatskim šumama koje ih plaćaju kao suho zlato. Tko kaže da se ne može zaraditi

MINUS

HTV-ova emisija Nedjeljom lagano komotno bi se mogla zvati nedjeljom dosadno. Jer ta parada kiča i spajanja nespojivog pokazuje samo jedno - bezidejnost!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?