POSLOVNI UZLET

Besplatne edukacije poduzetnika u Gospiću

14.09.2015., Gospic - U Kulturno informativnom centru odrzana je konferencija za medije Poslovni uzlet. Na konferenciji su govorili Ana Rukavina Stilinovic, Drago Vlainic, ravnatelj Agencije za razvoj Licko Senjske zupanije, Marta Grguric te Vladimir Nise
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
15.09.2015.
u 00:15

Poslovni uzlet održava se 1. listopada, a uvertira je u trodnevnu 17. tradicionalnu manifestaciju Jesen u Lici

U Gospiću će se u organizaciji Poslovnog dnevnika, Grada Gospića i Ličko-senjske županije 1. listopada održati Poslovni uzlet besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane.

Mali i srednji poduzetnici, ali i oni koji to tek namjeravaju postati imat će priliku u Gospiću sudjelovati u poslovnim edukacijama na razne teme – od privlačenja novca iz fondova EU, pisanja kreditnih zahtjeva, razvoja kontinentalnog turizma do oglašavanja na Googleu i Facebooku istaknuo je jučer na konferenciji za medije Vladimir Nišević, zamjenik glavnog urednika Poslovnog dnevnika.

Ana Rukavina Stilinović, pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo Ličko-senjske županije, istaknula je da je Poslovni uzlet uvertira u trodnevnu, 17. manifestaciju Jesen u Lici.

– Otvorenje manifestacije bit će 2. listopada i na dan otvorenja u programu je sajam poslova Ličko-senjske županije. U planu su i brojne popratne aktivnosti te zabavni program,a organizirane su povoljne cijene prijevoza vlakom za posjetitelje iz Zagreba istaknula je Rukavina Stilinović.

>> Pozitivna klima 
za poduzetništvo stvara se godinama

>> Po plaćanju izvan roka najgori smo među 14 zemalja EU

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije