U IME OBITELJI:

'DIP mijenja pravila i otežava promatranje samo tri radna dana prije izbora'

U ime obitelji
Foto: U ime obitelji
1/2
06.01.2015.
u 14:22

DIP je jučer javio udruzi U ime obitelji kako je potrebno preuzeti akreditacije za sve promatrače koje su prijavili

DIP je promijenio prethodno dane informacije oko načina akreditiranja samo tri radna dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora, rekli su članica upravnoga odbora udruge U ime obitelji Natalija Kanački i volonter Ivan Munjin na današnjoj presici.

Munjin je objasnio kako je U ime obitelji nakon prvog kruga upitao DIP trebaju li promatrači koji su već prijavljeni dobiti nove akreditacije, a iz DIP-a su im rekli kako nisu potrebne nove akreditacije. Prema saznanjima U ime obitelji, istu je informaciju dobila i Udruga Promatrač, koja također promatra ove predsjedniče izbore. Međutim, DIP je jučer javio udruzi U ime obitelji kako je potrebno preuzeti akreditacije za sve promatrače koje su prijavili, i u prvom i u drugom krugu, što znači da bi u tri radna dana trebali organizirati distribuciju materijala za prijavu po cijeloj Hrvatskoj za 845 promatrača.

- Ne smatramo da ovime DIP želi onemogućiti promatranje, smatramo ovo jednom otežavajućom okolnošću za koju se nadamo da će nam već ujutro g. Hrvatin pronaći neko rješenje - rekla je Natalija Kanački.

>> U ime obitelji: Kutije su zatvorene naljepnicom, a ne pečaćenjem

>> 'U ime obitelji': Ne dopustite da 'duhovi' odlučuju o našoj zemlji

Komentara 39

SE
sestrićna
14:35 06.01.2015.

dip je ivin as iz rukava...

DO
DONJA
14:33 06.01.2015.

Navijanje je krenulo jer Josipović nije siguran u pobjedu,treba nešto doraditi da se koji glas pribroji LIG..

Avatar Becarina
Becarina
14:32 06.01.2015.

Unatoc ogranicenja glasanja dijaspori zavladala panika i sada slijedi manipuliranje . Nikada vise ovakva vlast , njihov "dip ni predsjednik !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije