04.03.2011. u 12:00

Uspjeli smo!“ – čudio se i sam Mladen Magdić, predsjednik Sindikata vatrogasaca nakon što je Vlada prihvatila sve njihove zahtjeve.

Jadranka Kosor, hrvatska premijerka, priznala je svoj poraz pred prosvjednicima, ali ne onima koji potpiruju političke vatre, već pred vatrogascima. „Nevjerojatno! Uspjeli smo!“ – čudio se i sam Mladen Magdić, predsjednik Sindikata vatrogasaca nakon što je Vlada prihvatila sve njihove zahtjeve dan prije najavljena proboja stotinu vatrogasnih vozila na Markov trg. Nakon što su probili led, vatrogasci bi mogli vozni park posuđivati i onim prosvjednicima koje Vlada ne uzima još dovoljno ozbiljno.

Državni karizmatik


Sudčeva duhovna obnova išla na račun proračuna

Zlatko Sudac, karizmatični svećenik, pojavio se nakon duže pauze u javnosti, i to da podrži premijerku Jadranku Kosor. Nije ni krio razlog – kao ministrica uvijek je financirala njegove seminare duhovne obnove.

Zna znanje

Mladi Jastreb kao stari politički vuk

Branko Borković, legendarni zapovjednik obrane Vukovara, istodobno na uličnim prosvjedima napada Vladu i član je HSS-a, stranke vladajuće koalicije. Na pitanje u razgovoru za Novi list zašto istodobno i napada i podupire Vladu odgovorio je da se svi zahtjevi HSS-a oko branitelja u koalicijskom ugovoru koji je i sam sastavljao – poštuju pa “zasad nema razloga za napuštanjem koalicije”. Vidi se da čovjek ima dara za politiku.

Veliki bravo za Roksa

Županu je internet mali koliko bi se mogao hvaliti

Tomislav Tolušić, virovitičko-podravski župan, pridružio se nizu hrvatskih gradonačelnika koji su pomalo podvojene ličnosti. Župan Tolušić ne prodaje sebi nekretnine niti se spori sa sobom, što smo vidjeli u Splitu i Opatiji, već se na portalu virovitica.net ne prestaje sebi diviti. Lijepo župan odradi svoje radno vrijeme, otvori primjerice bolnicu pa predvečer sjedne za kućno računalo, logira se pod nadimkom Roks i napiše: „Bravo Tole! Bravo HDZ! Župane, svaka čast! I ja sam zadovoljan sa Tolušićem jer je stvarno osvježenje u ovoj učmaloj županiji i stvarno se trudi.“ Mali mu je internet koliko bi se mogao nahvaliti.

Komentara 5

BR
braco225
08:27 05.03.2011.

Neznam dali je vama ovako izreceno nezadovoljstvo smjesno ali meni je

DU
Deleted user
14:03 04.03.2011.

Oprostite na vulgarnom rječniku, ali demonstracije vatrogasaca bi ipak bile nešto posebno. Zašto? Zato jer je vatrogastvo unutar MUP, a drugi dio MUP-a bi onda trebao energično udariti na \"svoje\" i prepriječiti im blokadu prometnica, sviruckanje sirenama (protiv javnog reda i mira!) i tome slično... Na što bi to ličilo? Pa to je kao kad lijeva mošnja krene protiv desne, zar ne? Usput budi rečeno, Borković je tako \"ispuhao\" prof. Pusić da je to čudo jedno i tip ima velik dar i za vođu i za instant zveknuti drugu stranu. Takav direkt nije viđen odavno u našoj pol. areni!

VI
vidimškoj
17:25 04.03.2011.

a šta je \"\"\"\"aladine\"\"\",na čijoj si ti strani????? Ove bande ili nas naroda ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?