14.07.2021. u 22:41

U Europarlamentu u Strasbourgu predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen rekla je da mađarski anti-LGBT zakon premijera Viktora Orbána koristi djecu kao izgovor za diskriminaciju homoseksualaca, a to je sramotno. Postavila je ultimatum: reagirat ćemo ako se to ne izmijeni.

Komentara 5

JO
Jonja
05:11 15.07.2021.

Što više ovakvih ljudi nam treba da stanemo toj sodomiji na kraj...zbog nas i naše djece

AT
atlantisind
23:57 14.07.2021.

Da je vise Orbana nebi nam Evropa bila okupirana i normalne krscanske vrijednosti bi imale svoje mjesto u drustvu.

IV
IVRI
08:44 15.07.2021.

Ursulina djeca i djeca ostatka elite ne ide u obične škole, gdje namjeravaju ubaciti neprirodno učenje o "mušarcima, koji imaju pravo na trudnoću...". Njihova djeca uživaju ekskluzivnu čistoću skupih privatnih škola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije