HRVATSKA MREŽA POSLOVNIH ANĐELA

Prvo dobro djelo poslovnih anđela 'teško' 200.000 eura

12.11.2008.
u 11:04

Pokretanje vlastitog posla često je začinjeno užasnom glavoboljom zbog potrage za uredom, tajnicom, prostorom za primanje partnera ili stranaka. Otežavajuća okolnost za vlastiti posao često je i hvatanje u koštac s administracijom i rješavanje papirologije. Rješenje za ove početničke muke poslovanja u našoj zemlji ponudila je Hrvatska mreža poslovnih anđela u javnosti danas prvi put predstavljenom projektu pod nazivom "Offspace", u koji će investirati 1,5 milijuna kuna.

Projekt će svima koji pokreću vlastiti posao već po cijeni od 700 kuna ponuditi uredsku infrastrukturu, odnosno, projekt će logistikom pokrivati male tvrtke za njihov uspješan poslovni početak, objasnio je Hrvoje Prpić, jedan od osnivača Hrvatske mreže poslovnih anđela.

Offspace će, osim jeftinih ureda, tajničkih usluga i telefona te prateće infrastrukture, ponuditi i knjigovodstveni servis te pravne i javnobilježničke usluge. Sve se to zasad nudi samo u Zagrebu, ali uskoro će se naći i u ostalim hrvatskim regionalnim centrima.

Inače, ovaj je projekt Hrvatska mreža poslovnih anđela izabrala između 60-ak pristiglih. Povrat uloženih 1,5 milijuna kuna u projekt Offspace Prpić očekuje tijekom tri godine.

Želite prijaviti greške?